Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értsem ezt?
Sziasztok!
Ez egy igazán sokoldalú történet amit nem szeretnék teljesen részletesen elmesélni mert nagyon hosszú. A lényeg az hogy egy fiú akit nem csak barátként kedvelek azt mondta hogy ugyan olyan barátok vagyunk mint egy másik lánnyal aztán megkérdezte hogy te is csak barátként? És én azt feleltem hogy igen mert nem mertem elmondani az igazat(másnap furcsán viselkedett velem:azért lehet mert látta rajtam, hogy többet jelent nekem vagy mert azt hiszi hogy komolyan gondoltam a barátosat)...DE én teljesen mást érzek, szerintem hazudik ezzel kapcsolatban...nem úgy viselkedik velem mint a másik lánnyal.
A barátság zónába tett, többet érezhet esetleg vagy eddig csak szórakozott velem? Mit jelenthet ez? Hogy tudnám kideríteni mit jelentek neki? Mik lehetnek a jelek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!