Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Ezt hogy értsem?
Figyelt kérdés
Egyik lány barátomnak bevallottam tegnap este hogy szeretem. Facebook-on írtam neki (tudom most jönnek a hogy akarsz barátnőt ha még rendesen sem tudod megmondani neki válaszok) hogy mit érzek íránta. Amikor elküdtem még nem volt fent csak később láta akkor meg már én nem voltam fent. Reggel láttam hogy vissza írta az hogy: Igen? egy ilyen mosolygós smily-val. Most akkor mivan?2017. aug. 26. 08:12
1/1 anonim válasza:
Semmi, valamit válaszolnia kell. Ha bejösz neki, azt pár napon belül észreveszed, ha nem, akkor viazont lehet kevesebbet fog írni, akár ignorálhat is. Ha van barátja, akkor duplán, és örülj, hoy nem küldött vissza anyucidba. Ha nincs neki, akkor majd meglátod, milyenné válik pár napon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!