Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értsem a viselkedését?
Van egy fiú aki tetszik. Egyszer csináltunk valamit közösen a suli után. Nekem úgy tünt hogy jól érezte magát velem, néha meg is fogta a kezem. Elmondta hogy tetszetem neki.
Az egyik osztálytársa aki a barátnőm rá kérdezet hogy kedvel-e engem és azt mondta hogy igen. A barátnőm arra is rákérdezet hogy jó volt-e a suli után azt modta hogy igen de csak azért volt velem suli után mert otthon egyedül unatkozott volna. Azt mondta a barátnőmnek hogy soha nem akart tőlem semmit...
Ezt mikor a barátnőm elmesélte nagyon rosszul eset, de bele törödtem. Az tudtam hogy a fiú aki nekem tetszik nem bírja azt a lányt aki ezeket a dolgokat kérdezte tőle (ezt a fiú mondta nekem amikor együtt csináltunk valamit.) A másik barátnőmnek aki szintén az osztálytársa és jóba vannak azt mondta hogy lehet hogy felszed engem mert nagyon szép vagyok meg mert nagyon kedves,vicces vagyok stb.
Sokat jár a felyembe higy melyik barátnőmnek mondott igazat. Tegnap a barátnőmmel vártam a busszra (ő is azzal a busszal szokott haza menni) és a barátnőm meglátta hogy az egyik fiúval a sulinkból szíveket írogatok erre elkiabálta magát hogy vele írok és utána ő (a fiú aki tetszik) hangosan kimondta annak a fiúnak a nevét akivel írta. Másnap amikor mentem a suliba láttam hogy elkezdi ütni (persze nem keményen) azt a fiút akivel írtam és amikor oda köszöntem annak a srácnak akivel írtam egyből elengedte és olyan lenézően nézet rám. A suliba a folyóson össze találkoztunk. Nagy ívben ki akartam kerülni de direkt belém jött. Mikor megfordultam csak egy csalódott mosolyt bigyesztett felém.
Foggalmam sincs hogy ezt az egészet mire véljem.
Vagy hogy szeretne-e tőlem valamit.
14 évesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!