Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők, ti mit éreznétek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti mit éreznétek ha tudtotokon kívül partner lennétek egy megcsalásban?

Figyelt kérdés

Jelenleg az életem annyira zűrzavaros, hogy nem keresek éppen párt, mert nem tudnék úgy benne lenni egy kapcsolatban ahogyan szeretnék. Szóval csak egy szexkapcsolatot szerettem volna, és egy 36 éves férfival (én 24 vagyok) nagyon jól megvolt a kémia. Egyszer feküdtünk le, ami elképesztő volt. Viszont utána simogatva mondta, hogy bár egy ilyen nőt vett volna el. Visszakérdeztem, hogy ”tehát akkor házas vagy?” És mondta, hogy “igen, de ha tudod, nem fekszel le velem, viszont reméltem, hogy egy csodás első alkalommal maradásra tudlak bírni”. Hát nem tud, sőt rögtön rosszul lettem magamtól. Pedig figyeltem, facebookon semmi jele nem volt, nem hordja a gyűrűjét, szóval annak sem volt nyoma, mindig szinte azonnal válaszolt az üzeneteimre. Nem tudtam.

És még csak nem is nyitott házasság… Nekem van bűntudatom, és én érzem magam hazugnak, mert ebbe belesétáltam.

2024. jún. 13. 17:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
51%
Semmit. Lehet maradnék is vele így...bár nemhiszem. Neki van párja nem nekem.
2024. jún. 13. 22:18
 12/14 anonim ***** válasza:

És ha az elejétől tudnád hogy házas?

2024. jún. 15. 00:04
 13/14 anonim ***** válasza:

12

Nem neki megóvni a pasi házasságát. Ha a pasinak nem számít, akkor miért számítson egy idgen nőnek?

2024. jún. 15. 01:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Válás szélén álló(igaz, még kimondatlanul) férfi vagyok.

Épp emiatt tettem fel így a kérdést:)

2024. jún. 15. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!