Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mit éreznétek ha tudtotokon kívül partner lennétek egy megcsalásban?
Jelenleg az életem annyira zűrzavaros, hogy nem keresek éppen párt, mert nem tudnék úgy benne lenni egy kapcsolatban ahogyan szeretnék. Szóval csak egy szexkapcsolatot szerettem volna, és egy 36 éves férfival (én 24 vagyok) nagyon jól megvolt a kémia. Egyszer feküdtünk le, ami elképesztő volt. Viszont utána simogatva mondta, hogy bár egy ilyen nőt vett volna el. Visszakérdeztem, hogy ”tehát akkor házas vagy?” És mondta, hogy “igen, de ha tudod, nem fekszel le velem, viszont reméltem, hogy egy csodás első alkalommal maradásra tudlak bírni”. Hát nem tud, sőt rögtön rosszul lettem magamtól. Pedig figyeltem, facebookon semmi jele nem volt, nem hordja a gyűrűjét, szóval annak sem volt nyoma, mindig szinte azonnal válaszolt az üzeneteimre. Nem tudtam.
És még csak nem is nyitott házasság… Nekem van bűntudatom, és én érzem magam hazugnak, mert ebbe belesétáltam.
Nagy dilemaba lennék, hogy elmondjam e a nejenek vagy sem. Ugyanis a megcsalos reszben nincs szerepen, nem tudtam hogy foglalt. De abban hogy falazok utána a retek ferjnek van.
Es meg volt pofaja felhozni, es blamalnia a feleseget....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!