Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők, ti mit éreznétek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti mit éreznétek ha tudtotokon kívül partner lennétek egy megcsalásban?

Figyelt kérdés

Jelenleg az életem annyira zűrzavaros, hogy nem keresek éppen párt, mert nem tudnék úgy benne lenni egy kapcsolatban ahogyan szeretnék. Szóval csak egy szexkapcsolatot szerettem volna, és egy 36 éves férfival (én 24 vagyok) nagyon jól megvolt a kémia. Egyszer feküdtünk le, ami elképesztő volt. Viszont utána simogatva mondta, hogy bár egy ilyen nőt vett volna el. Visszakérdeztem, hogy ”tehát akkor házas vagy?” És mondta, hogy “igen, de ha tudod, nem fekszel le velem, viszont reméltem, hogy egy csodás első alkalommal maradásra tudlak bírni”. Hát nem tud, sőt rögtön rosszul lettem magamtól. Pedig figyeltem, facebookon semmi jele nem volt, nem hordja a gyűrűjét, szóval annak sem volt nyoma, mindig szinte azonnal válaszolt az üzeneteimre. Nem tudtam.

És még csak nem is nyitott házasság… Nekem van bűntudatom, és én érzem magam hazugnak, mert ebbe belesétáltam.

2024. jún. 13. 17:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Bepalizott átvert. Nyilván pont az ilyenekre megy akiket megtud vezetni.
2024. jún. 13. 17:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Undort nem éreznék, de egy kis bűntudatom lenne biztosan mégha nem is tudnék róla és mivel kínozna meg persze mivelhogy átvert az a gheci azonnal elmesélném a feleségének mi történt.
2024. jún. 13. 17:41
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon rosszul érezném magam és ha el tudnám érni a párját, akkor elmondanám, hogy mi történt. Nem szeretem, ha valaki kéretlenül belefolyik a másik életébe, de én mindenképpen azt szeretném, hogy ilyen esetben szóljon nekem a másik fél, hogy ne pocsékoljam az időmet olyasvalakire, aki nem szeret.
2024. jún. 13. 17:41
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne okold magad, hiszen nem tehetsz róla. Ez az ő sara marad. Annyit tehetsz, hogy lezárod.
2024. jún. 13. 17:42
 5/14 anonim ***** válasza:
33%
Kártérítést kérnék.
2024. jún. 13. 17:46
 6/14 anonim ***** válasza:
36%
Hogy hogy érezném magam? Pontosan úgy, mint előtte. Egy icipicit sem érezném magam rosszul a felesége miatt, ugyanis nem én fogadtam neki hűséget, hanem a patkány párja.:) Max amiatt lennék pipa, hogy engem átvert, de a nője a legkevésbé sem érdekelne.
2024. jún. 13. 18:38
 7/14 anonim ***** válasza:
42%
Neked sehogy nem kell magad érezni.
2024. jún. 13. 18:58
 8/14 anonim ***** válasza:
66%
Nem hiszem, hogy rosszul érezném magam. Persze, soha nem lenne több alkalom, de nem vagy ludas abban, ami történt.
2024. jún. 13. 19:03
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagy dilemaba lennék, hogy elmondjam e a nejenek vagy sem. Ugyanis a megcsalos reszben nincs szerepen, nem tudtam hogy foglalt. De abban hogy falazok utána a retek ferjnek van.

Es meg volt pofaja felhozni, es blamalnia a feleseget....

2024. jún. 13. 20:00
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, nem az én dolgom. Nyilván többször nem találkoznék vele, de ennyi.
2024. jún. 13. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!