Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a jó megoldás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó megoldás?

Figyelt kérdés

5 ève vagyunk eggyütt, (èn vagyok a nő), az utóbbi hónapokban elkezdtem egyre jobban kívánni a szexet. Viszont a párom meg egyre inkább nem kívánja, ahogy telik az idő egyre ritkább a szex köztünk, viszont mivel èn kívánom próbálom felizgatni őt hogy ő is akarja, nade ilyenkor kapom a lebaszást hogy ne èrjek hozzá neki nincs kedve. Persze azt megèrtem hogy nem lehet neki mindig kedve amikor nekem ès nemis erőltetem de hogy hónapokig nincs semmi ès egyszerűen mindig nekem kell beletörödnöm abba hogy nincs ő nem hajlandó kompromisszumra hogy nekem is jó legyen csak mindig saját magát nèzi.

Szeretem őt de már nem sokáig fogom bírni, úgy èrzem ha ez így megy tovább akkor megfogom csalni mivel èn egyre jobban kívánom ès egyszerűen egy idő után megőrülök hogy nem èlhetem ki a vágyaim.

Ti mit tennètek a helyemben?

jún. 5. 14:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van, és az én barátom nagyon sokat önkielégít, így engem már nem kíván. Szóltam többször, nincs változás, még tagadja is a dolgot, pedig többször észrevettem.

Szerintem nálatok is hasonló lehet.

jún. 7. 09:30
 12/12 anonim ***** válasza:
En 15 évig éltem hazassagban egy ilyen ferfival. Borzaszto volt, nem akarta soha de soha bevallani mi f baja van. Ahogy megfogant a 2 kisbabank onnantol én megszuntem neki letezni szexualisan. Szenvedtem rengeteget,mert egyertelmuen olyankor azt éreztem hogy nem szeret,nem ölel meg,nem kozeledik, elutasít, megaláz, nevetségessé tesz. Nagyon szép lány voltam, csinos, de rament az egész fiatalsagom. Buta voltam. Elhittem hogy faradt meg bla bla most nem jó,most ez most az...A vegen azt hittem hogy meleg esuszom. Bozonyitekom nincs, es soha magyarazatot nem kaptam. Soha nem ment el orvoshoz,soha nem fogta fel mennyire gyáva, 2 mondatot keptelen kinyogni. Az egyetlen amit ehez hozzatett,hogy neki nincs semmi baja... Fiatalabb mar nem leszek, nekem a gerincem egyenes,soha nem hazudtam, nem csaltam meg,elvaltam es aztán egy baromira aranyos uj párra leltem. Ő egy igazi férfi , es megis mindig megolel, megsimogat, megpuszilgat,a szex fantasztikus vele. Reggel atolel. Azt érzem mellette, hogy igazan szeret. Annyira jol esik egy sima atolelés a tv elott, hogy el sem tudom mondani. És hát ezért kedves kérdező, en azt mondom,ha nem megy el orvoshoz,akkor hagyd el minel elobb,amig nincs gyerek. Ha elmegy orvoshoz,akkor sem biztos a javulas,mert lehet hogy nincs semmi baja,csak gyáva beismerni hogy porofuggo,vagy hogy megcsal,stb stb. bizonyitekod soha nem lesz miért ilyen es a boldogtalansag az pokol.
jún. 9. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!