Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó megoldás?
5 ève vagyunk eggyütt, (èn vagyok a nő), az utóbbi hónapokban elkezdtem egyre jobban kívánni a szexet. Viszont a párom meg egyre inkább nem kívánja, ahogy telik az idő egyre ritkább a szex köztünk, viszont mivel èn kívánom próbálom felizgatni őt hogy ő is akarja, nade ilyenkor kapom a lebaszást hogy ne èrjek hozzá neki nincs kedve. Persze azt megèrtem hogy nem lehet neki mindig kedve amikor nekem ès nemis erőltetem de hogy hónapokig nincs semmi ès egyszerűen mindig nekem kell beletörödnöm abba hogy nincs ő nem hajlandó kompromisszumra hogy nekem is jó legyen csak mindig saját magát nèzi.
Szeretem őt de már nem sokáig fogom bírni, úgy èrzem ha ez így megy tovább akkor megfogom csalni mivel èn egyre jobban kívánom ès egyszerűen egy idő után megőrülök hogy nem èlhetem ki a vágyaim.
Ti mit tennètek a helyemben?
Nálunk is ez van, és az én barátom nagyon sokat önkielégít, így engem már nem kíván. Szóltam többször, nincs változás, még tagadja is a dolgot, pedig többször észrevettem.
Szerintem nálatok is hasonló lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!