Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megoldás lenne a fogyás?
Figyelt kérdés
A baratom régóta csal egy regi ismerősével, lattam a nőt es vékony. Szerintem azert
Segítene a fogyás ha tehát lefogynák én is ? Elég kerek lettem az utóbbi időben
2023. dec. 26. 18:47
1/18 A kérdező kommentje:
Az ő ismeretségük nagyon régi
2023. dec. 26. 18:47
4/18 A kérdező kommentje:
Mi venné rám h mellettem döntsön?
A fogyás ?
2023. dec. 26. 18:50
5/18 anonim válasza:
Ugyanúgy csalna, mert nem szeret és tisztel. Nem fog megszeretni se becsülni azért, hogy vékony leszel. Ezt verd ki a fejedből nagyon gyorsan. Magad miatt kéne lefogyni miután szakítanál vele.
6/18 anonim válasza:
Szakíts, és ha fogyni akarsz azt magad miatt és az egészséged miatt tedd. Ne egy olyan személy miatt aki semmire sem becsül meg.
9/18 anonim válasza:
Ha vékonyabbra fogynál annál a csajnál akkor is dugná. Ez nem ezen múlik. Aki szeret nem csal meg. Aki nem szeret, es nem becsül, nem tisztel, amellett meg lehetsz a világ legjobb nője is, akkor is félre megy.
Amúgy meg minek vagy vele? Rúgd ki a francba, menjen csak ahhoz a masikhoz! Te pedig válts életmódot, fogyj le, de ne miatta! Sőt ha majd terden állva könyörög hogy fogadd vissza, akkor is csak nevesd ki!
Ne alázd mar magad egy ilyen f.sszal, neki te semmit nem jelentesz, és nem a kilóid miatt.
10/18 A kérdező kommentje:
Köszi 7 es a többi
2023. dec. 26. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!