Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megoldás lenne a fogyás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megoldás lenne a fogyás?

Figyelt kérdés

A baratom régóta csal egy regi ismerősével, lattam a nőt es vékony. Szerintem azert

Segítene a fogyás ha tehát lefogynák én is ? Elég kerek lettem az utóbbi időben

2023. dec. 26. 18:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hány kiló és milyen magas vagy?
2023. dec. 26. 21:36
 12/18 anonim ***** válasza:
A fogyás mindig segít... Egészség az első...
2023. dec. 26. 22:28
 13/18 A kérdező kommentje:
Jó 12 es , de en a kapcsolatom szempontjából gondoltam a fogyásra
2023. dec. 26. 22:47
 14/18 anonim ***** válasza:
50%

Nem biztos!

De nem ártasz vele senkinek. Sőt.

De miért nem dobod amúgy ki a pasit?

Miért nem téped meg a csajt?

2023. dec. 27. 09:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Első kérdés:

Miért vagytok még együtt? gyerek? egzisztencia? Nincs hova menni?

Második kérdés:

Amikor megismerkedtetek ahhoz képest hány kiló plusz van rajtad?

harmadik kérdés:

Szexuálisan kívánjátok egymást vagy csak akkor van szex ha éppen esik a hó?

Negyedik kérdés:

Tudod, hogy a férfi miért van melletted? Ragaszkodik hozzád? Van olyan tulajdonságod amivel magadhoz vonzod és amiatt nem akar elhagyni? Keresi a társaságodat, gyakran érint meg?

Sok nő úgy gondolja, hogy a férfi azért lép félre mert valamit nem kap meg otthon vagy mert már nem tartja vonzónak. A kor előrehaladtával testünk megváltozik, jönnek a + kilók és centik és a látvány változik, ettől még simán szerethetem a partneremet, mert a személyisége vonzó számomra, de szexuálisan nem fogok kezdeményezni.

2023. dec. 27. 10:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Dehogy segítene, akkor is félre dugna ez biztos.
2023. dec. 27. 18:31
 17/18 A kérdező kommentje:

15 ös, nincs gyerek, se házasok nem vagyunk. Ő szokott hozzám jönni. De sok időt töltünk együtt. Sokat érint , nekem jó vele a szex szerintem neki ez csak egy változatosság, a szex velem

Én szoktam kívánni, igaz nem úgy mint az elejen a csalódások miatt, és ő szerintem képes erekcióba jönni bármikor, megvan ez a képessége, tőlem független

Kb 15 kilót híztam 3 év alatt

2023. dec. 28. 07:21
 18/18 anonim ***** válasza:

15 vagyok

15kg nem kevés, egy nőnél az már nagyon látványos szokott lenni.

Az egészséged miatt és az önbizalmad miatt is indokolt lenne valamennyit fogyni, de ezt Neked kell eldöntened.

2023. dec. 29. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!