Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt igy eltudnatok fogadni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt igy eltudnatok fogadni a megcsalast?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ketelyek közt vagyok.

Megtudtam biztos forrasbol (bizonyitekom is van!) hogy megcsalt a ferjem. Allitolag csak 1x amikor abba.avarosba utazott nem rendszeres egyuttletek voltak.

A kerdesem ez hogy ugy megtudnatok ezt bocsajtani a parotoknak, ferjeteknek, vyermeket apjanak ha amugy itthon kedves, csaladcentrikus, engem is kielegit, jo apa, jo ferj, mindenhez is ert stb. Nem fenyezem hiszen vicces lenne enek tudataban hogy amugy meg felrek.... es tiszteletlen volt velem szembe.

Nyilvan valamiert tette.oka volt.

Mit tennétek?

2024. máj. 31. 06:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Pasik másképp működnek, ez csak szex a részükről, nincs érzelmi háttere.
2024. máj. 31. 08:52
 12/19 A kérdező kommentje:
Akkor masba rakja utana meg beléd. Azert na....
2024. máj. 31. 09:20
 13/19 anonim ***** válasza:
79%

Le leszek pontozva érte, de én mérlegelnék. Hány éves vagy? Hogy nézel ki? Mik (lennének) az ismerkedési lehetőségeid, milyen férfiak (lennének) elérhetőek számodra? Ilyeneket és ehhez hasonlóakat.

Az alapján, ahogy leírod, a férjed egy egész jó férfi. Ehhez képest nézz szét a kis magyar valóságban a korotokbeliek között... Mondjuk huszonéves, gyerektelen nőként sem egyszerű jót találni, valami !nem elhanyagolható! gebasz vagy hiányosság szinte mindegyiknél fellelhető. Akkor gondolj bele, hogy gyerekkel, elváltan, feltételezem, hogy nem huszonévesen mennyi esélyed lesz hozzá hasonlót, illetve nála is jobbat (aki egyetlen alkalommal sem kefél félre) találni. Főleg, ha emellé esetleg olyan az életed, a mindennapjaid, hogy ha ismerkedni szeretnél, csak a neten tudsz, mert élőben ritkán vagy sosem találkozol potenciális jelölttel. Persze majd itt mindjárt jön, hogy akkor inkább egyedül... Hát, harmincas nő vagyok, egy évtizede egyedül, nem olyan egyszerű és nem akkora móka-kacagás ez hosszabb távon...

2024. máj. 31. 09:30
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát ennek már kakukk. Ha nem most akkor kesőbb. Húzhatod ha akarod, de ez övön aluli volt. Neki a terápia más nők..
2024. máj. 31. 09:46
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Te egy dmeletes marha vagy !Amúgy nem szereted,mert ha szeretnéd nem tudnád megbocsájtani.
2024. máj. 31. 10:40
 16/19 anonim ***** válasza:
62%

Sok évi házasságot nem biztos, hogy el kell dobni egy botlás miatt. Azért írom, hogy nem biztos mert az is lehet, hogy el kell. Beszélni kéne vele, megpróbálni higgadtan megbeszélni, mi történt, miért történt, ha valóban csak botlás és még tudjátok beszélni, hogy ezentúl jobban figyeltek egymásra, a kapcsolatra stb akkor lehet, hogy érdemes adni egy esélyt. De csak egyet. Nem újabb és újabb esélyeket. Azért könnyű azt mondani, kívülről, hogy 10-20 évet dobjál ki az

ablakon de ez nem ilyen egyszerű. Persze kapcsolatok, házasságok bomlanak de azért ha lehet és érdemes akkor inkább még kell menteni.

2024. máj. 31. 10:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem.
2024. máj. 31. 11:45
 18/19 anonim ***** válasza:
57%
Én megbocsátottam és küzdöttem a házasságunkért. Majd elhagyott a szeretőért. Pár hét múlva megkeresett, hogy néha összejárhatnánk. Kell ez bárkinek is?
2024. máj. 31. 15:04
 19/19 anonim ***** válasza:
25%
Azért dugtál vele mégiscsak 🤣
2024. máj. 31. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!