Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt igy eltudnatok fogadni a megcsalast?
Sziasztok!
Ketelyek közt vagyok.
Megtudtam biztos forrasbol (bizonyitekom is van!) hogy megcsalt a ferjem. Allitolag csak 1x amikor abba.avarosba utazott nem rendszeres egyuttletek voltak.
A kerdesem ez hogy ugy megtudnatok ezt bocsajtani a parotoknak, ferjeteknek, vyermeket apjanak ha amugy itthon kedves, csaladcentrikus, engem is kielegit, jo apa, jo ferj, mindenhez is ert stb. Nem fenyezem hiszen vicces lenne enek tudataban hogy amugy meg felrek.... es tiszteletlen volt velem szembe.
Nyilvan valamiert tette.oka volt.
Mit tennétek?
Én felteném a kérdést, hogy ugyan vajon miért tette meg? Nem tudta visszafogni magát? Nem igazán lenne mentsége a megcsalásra nálam.
Ha annyira meg akarsz bocsátani és rendbe hozni a kapcsolatot (kevés esély) egy időre távolság tőle és terápia. Hadd szenvedjen egy kicsit ő is. De ez sem garantálja hogy túléli a kapcsolat. Ha úgy érzed ezt meg tudod tenni.
Én megtettem.
Megbántam.
Újra megtette...
Én megbeszélném vele, hogy miért tette. És ennek függvényében döntenék.
Meg lehet bocsájtani vagy elválni vagy nyitni többes felé.
A lényeg szeretném tudni, miért?
Engem is csaltak már meg, tehát tapasztalatot írok.
Érdemes végig gondolni, hogy mi vezetett a megcsalásig.
Biztos volt egy oda vezető út. A megcsalás nem csak úgy történik.
Érdemes a saját felelősséget megnézni. Vajon mit hibázhattam.
Én szinte minden elérhető szakirodalmat elolvastam, hogy megtaláljam a magyarázatokat.
Önismeret, felelősségvállalás…
Mindezek után teszi mérlegre az ember a maradni, vagy menni kérdését.
A legfontosabb a helyzetből való tanulás, hogy ne ismétlődjön meg az életben.
Ha felismerjük a megcsalásig vezető hibákat, működéseket, önmagunkat segítjük, senki mást.
AZ ilyen egyszeri alkalomnak én is megpróbálnék utánajárni, feltárni az okokat, esetleg terápiára menni.
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!