Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eltudnátok vele képzelni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltudnátok vele képzelni egy komolyabb kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Férfiakhoz szólna a kérdésem.

Tudom, hogy normál esetben leginkább azt mondják hogy inkább korban hozzá közel álló személlyel tudná elképzelni a kapcsolatot, de pl ha van egy közel 30-as vagy egy 30-as pasi és a nő pedig 21 éves akit véletlen folytán megismert valahol elsőre úgy érzi hogy eltudná vele képzelni egy kapcsolatot aztán mégse.

Az lenne a kérdésem hogy egy fiatalabb nővel eltudnátok-e képzelni kapcsolatot így ebben a formában?

UI: Úgy érzem én már kiéltem magam és szeretnék egy normális kapcsolatot, nem szokásom játszmázni, eltudom látni magam, illetve házi dolgokat is eltudom látni.

Mert tudom sokan azt gondolhatják hogy fiatal vagyok még hozzá, nem éltem ki magam, stb...

2023. jan. 16. 16:22
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Nekem foznie,mosnia es takaritania sem muszaj egy nonek . Amugy siman elkepzelheto . 30f
2023. jan. 16. 16:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy olyan 21 évessel, aki már kiélte magát. Hát nem is tudom...

Egy olyannal aki érettebb a koránál, lehet vele normálisan beszélni, jó társ, olyannal simán, 9 év nem a világ vége.

2023. jan. 16. 16:30
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Valahogy úgy érzem nem vagyok sikeres ebben, mikor több lehetne inkább kihátrálnak belőle és nem tudom hogy a korom-e esetleg a probléma.

2023. jan. 16. 16:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha nekem kell valaki, teljesen mellékes mennyi a korkülönbség köztünk.

Egy valamit nem tudok elfogadni, az pedig ha valaki iszik, dohányzik és kövér.

2023. jan. 16. 16:37
 5/9 anonim ***** válasza:
3. A kihátrálás alatt remélem nem azt érted hogy 1-3 hónapig használgatnak, mert az kihasznalás és rossz férfit választottál.
2023. jan. 16. 16:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Mennyi férfin vagy már túl?
2023. jan. 16. 16:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

20 év felett 10 év korkülönbség már belefér.

persze jobban hangzik egy 25-35...

de egy 20 éves lánynak még nagyon sokminden változhat meg az életében, akár napról napra....

2023. jan. 16. 17:32
 8/9 Gymnospermatophyta ***** válasza:
Még csak nem is biztos, hogy tíz év lenne, hiszen az én 28 évem is harminc közeli (sajnos). Így pedig azt mondom, hogyha egyébként minden rendben, simán.
2023. jan. 16. 18:08
 9/9 anonim ***** válasza:
21%
Én 40esen keresek ilyen lányt diszkrét kapcsolatra
2023. jan. 16. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!