Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltudnátok képzelni egy kapcsolatot arab lánnyal?
Figyelt kérdés
Van egy egyetemi csoporttársam aki egy arab lány és felmerült bennem a kérdés hogy mit szólnának hozzá a magyar fiúk. Azt kell tudni róla hogy vallásos.Amit észre lehet venni rajta hogy soha nem jár kivágott, rövid ruhákban, még nyáron sem, tehát pl volt hogy hívtam strandra de ő nem vetkőzik le. Soha nem iszik alkoholt és szokott naponta többször is imádkozni. Amúgy nagyon szép lány, barna szemű fekete hajú de nem annyira barnabőrű. Nem Magyarországon született viszont ideköltöztek és persze beszél magyarul. Nagyon szeretek vele beszélgetni mert érdekesnek találom azt a világot amiből ő jött (bár kicsit ijesztőnek is). Náluk a házasságig nincs szex és még ő sem volt együtt senkivel. Néha megnyílik de látszik rajta hogy belé neveltek sok dolgot gyerekkorában. Srácokkal elég félénk, volt aki azt mondta hogy amikor beszélt vele nem nézett a szemébe és kínosan próbálta befejezni a beszélgetést.2022. nov. 12. 19:37
1/7 anonim válasza:
Az ő típusával nem bírnék elképzelni kapcsolatot, ahogy egy megszállott kereszténnyel sem.
2/7 anonim válasza:
Ha szép lány és te nem vagy jóképű férfiben > ne reménykedj!
4/7 anonim válasza:
Biztos hogy nem , teljesen más kultúra
5/7 Noren1989 válasza:
Szavàt se értem, szóval tökmindegy, h mit képzelek el vele 😉
6/7 anonim válasza:
Nem tudnèk, legundorìtóbb nèpsèg a világon.
7/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem arab a párom és a legtöbb barátom is arab, muszlim (én is gyakorlom a vallást), így azt mondanám, ha te nem vagy vallásos illetve konzervatív típus akkor nem fog működni. Ehhez jön az hozzá, hogy házassághoz egy muszlim lánnyal az is kell, hogy te is muszlim legyél, illetve a lány családja egy európai férfihoz nem adja a lányát. Persze nem ismerem a körülményeid de az esetek nagy részében ez nem működik, én ezt mondanám ismerve a kultúrát. Egy arab lánynak nagyon sokat kell nyújtani, hogy a család beleegyezzen a házasságba, és sokat vár el a férfitól sokkal többet mint egy magyar nő... Mások az elvárások a férfival szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!