Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás közben a páromra gondolok, hallottatok már ilyet?
Miközben megcsalom párom, végig arra gondolok, hogy ő teszi velem azt, amit éppen a szeretőm.
Igazából szeretném, ha ezeket a párom csinálná velem, de ő nem szeret sem puncit nyalni, sem “bemelegíteni” szex előtt. Főleg ez az oka, hogy mással vagyok néha néha. Nagyon szeretem a párom és azt akarom, hogy mindenzt ő csinálja. Próbáltam már vele erről beszélni, de egyszerűen nem szereti ezeket a dolgokat, pont. Csak ennyi miatt nem tudnám elhagyni.
Mit tegyek?!
10-es akkor meg minek vagy vele? Meg se dugod, szerelmes se vagy már, de azért virágot viszel neki!
Szívd fel magad, mert ennek semmi értelme így!
Virágot hordtam anyámnak is régen. Azt csak azért írtam, hogy rávilágítsak arra, hogy nem durcizom otthon.
12 akkor sem értem, ha te sem dolgozol azon, hogy rendbe hozd az intimitást köztetek, akkor minek maradtál vele?
Félre ne értsd megértem, hogy zavar a megcsalás, de ha ennyire nem tudod megbocsájtani neki, és nem vagy hajlandó hozzá se nyúlni, így mi értelme az egésznek?
Újdonság varázsára vágyott, beleesett ebbe a hibába. Gondolom ha együttmaradt veled, és nem lépett le a másik féllel, még helyrelehetne hozni, akár egy párterapeutával, hogyan lehet az ilyen sértettséget feldolgozni és továbblépni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!