Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy tehetném jóvá a megbocsát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tehetném jóvá a megbocsáthatatlant?

Figyelt kérdés

máj. 9. 19:29
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, figyelj ide, nem te vagy a hibás. NEM TE VAGY A HIBÁS. Semmi, ismétlem, SEMMI a világon nem indokolja, hogy így beszéljen veled. Komolyan azt gondolod, hogy jó társ lehet valaki, akire így hat a stressz és a fáradtság? Azt meg, hogy felszedtél 10kg-t, istenem, előfordul. Én is híztam mióta a mostani párommal vagyok, sőt, ő is, de mégsem vágnánk egymás fejéhez ilyet soha az életben. A súlyod valószínűleg még sokszor fog változni életed során ahogy öregszel, szóval gondolj bele, hogy milyen lenne később együtt lenni valakivel, aki már ennyi miatt is úgy beszél veled, mintha a kutyája lennél. Kérlek KÉRLEK ne maradj együtt egy ilyen emberrel, annyival jobbat érdemelnél...
máj. 9. 22:03
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj kerdezo, eleg sokan leirtak, hogy nem te vagy a hibas. Legfeljebb abban, hogy az elso tehen-malac jelzoknel nem vagtad ki a picsaba a sracot.

De legyszi, ne menj mar at labtorlobe, hat nem latod, mennyire nem voltal megbecsulve? Szeretetet, megbecsulest te ettol a fiutol nem kaptal.Malac meg tehen, meg rosszlanyok, meg kutyafasza. Ezekert o nem kert bocsanatot gondolom, te meg szinte konyorogsz az o bocsanataert..

Ebreszto, te ennel sokkal ertekesebb vagy!

máj. 9. 22:37
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak függő viszonyban vagy vele, azért ragaszkodsz annyira hozzá.

"Sokszor kommentálta hogy híztam és hogy tehén vagyok,malac vagyok és nekem nagyon rosszul esett." + összebújni, beszélgetni nem volt képes veled.

Dehogy szeret. Mindkettőtöknek ez megszokás.

Halott a kapcsolat, te meg félsz egyedül lenni, mert nincs senkit. Ringasd csak ebben magad, hogy itt te rontottál el mindent, de csak magadat mérgezed vele, ha nem fogadod el, hogy vannak igényeid és nem elégítette ki őket. Csak a következtetés amit le kellene vonnod az az, ami hibás... hogy keresel jobbat, hazugság helyett.. nem az hogy kapálózol neki... aki miatt kb. depressziós voltál.

máj. 9. 23:47
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Hu hallod,nálad nagy baj van az emeleten.

Neki a sok bántás miatt volt,van lelkiismeret fuldalása ?

A legjobban úgy járnál,ha szakítanál vele. Legalább rájönnél,hogy egy rohadékkal voltál együtt.

máj. 10. 00:21
 25/32 anonim ***** válasza:
48%
Tipikus szeretetkrva vagy, plusz te nem a párodat szereted, te egyszerűen csak félsz a magánytól, nincs senkid, csak ő volt, vagy van nem tudom.....de a legtrógerebb kategória vagy, fosol szakítani egy fos kapcsolatba, ezért inkább hűtlen leszel, aztán jössz ide, meg még kitudja hova sírni, bszni a rezet, hogy te így, te úgy....a hozzád hasonló nőknek meg sem szabadott volna születniük. A hűtlenséget megértem a részedről, de ez amit itt írsz, hogy így bánod, úgy bánod, ez nagyon trágya jellemre vall, főleg, hogy még mindig őt akarod, nem csak tróger nő vagy, de még önkényes is....
máj. 10. 15:02
 26/32 A kérdező kommentje:

25# Nem félek szakítani,hanem nem szeretnék. Nem a magánytól félek,mert előtte nem volt senkim és nem is hiányoltam hogy kapcsolatban legyek,de amilyen szeretetet kaptam tőle éreztem hogy ő az igazi,és egyben a legjobb barátom. A kapcsolatunk az utóbbi fél évben tökéletes volt. Több időnk jutott egymásra,a veszekedések a minimálisra csökkentek.

Nem sírni jöttem ide,arra lettem volna kíváncsi hogy ki hogy élte ezt meg,és volt e esély arra hogy a másik fél megbocsájtotta e a lelki hűtlenséget,mert tudom hogy van akinek az jobban fáj mint a testi kontaktus.

Mind a ketten sokat hibáztunk,én nagyobbat és ezt mind a ketten tudjuk,de az időt nem tudom visszaforgatni, és a jövőre szeretnék koncentrálni amit csak vele szeretnék megélni.

Köszönöm a kúltúrális válaszod.

máj. 11. 12:42
 27/32 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, te mindössze online beszélgettél egy idegennel, akinek pontosan azért öntötted ki a lelked, mert nem volt kivel megbeszélned komolyabb dolgokat. A párod, aki "elvileg" szeret és aki kapcsolatban van veled, ő pedig megalázott folyamatosan.

Te még ezek után is képes vagy azt mondani, hogy te hibáztál nagyobbat? Valami nagyon nem okés nálad, ha ezt továbbra is így gondolod...

máj. 11. 18:47
 28/32 anonim ***** válasza:
Semmi baj, akkor maradj vele, es ostorozd magad, ha neked attol jobb. De itt senki nem fog egyeterteni veled ebben.
máj. 12. 13:17
 29/32 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a te fókuszodban csak a jelenlegi pasid van, és úgy gondolod, hogy ez az egyetlen lehetőséged. 60+ évem mondja neked, MINDIG van MÁS lehetőség. Nem kell egész életed során emiatt a hiba miatt vezekelned... ( ha ő nem akarja, ne erőltesd)
máj. 13. 08:54
 30/32 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Azt mondod, nem sírni jöttél ide. Pedig sajnos, úgy tűnik. Ez már egy melodráma.

Gyakorlatilag uis nem vétettél semmit. Amíg látványosan imádtad, istenítetted a pasid, amíg ez az alárendeltség a szexben is kifejeződött, minden rendben volt. Addig amíg sikerült teljesen magányosnak maradnod a kapcsolatban, amíg minden szociális érintkezésed megszűnt, minden rendben volt.

Ahogy nyitottál, s beengedtél az intimszférádba vkit, kitört a palotaforradalom.

S ha vki ennyire kontrollmániás, az előbb-utóbb tényleg verni is fog, mert nem fogja elviselni, h bárkinek, bármilyen hatása legyen rád, akár negatív, akár pozitív értelemben.

Ha nem tudod elhagyni a józan paraszti eszeddel, sztem fordulj pszichológushoz, míg nem késő.

Az ilyen - ahogy írták is - mérgező kapcsolatoknak sokszor gyilkosság a vége uis.

máj. 13. 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!