Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tehetném jóvá a megbocsáthatatlant?
Figyelt kérdés
máj. 9. 19:29
11/32 anonim válasza:
Huh, hallod, nem értem hogy miért vagy még ebben a kapcsolatban. A párod egy f.sz, jobbat érdemelsz.
12/32 anonim válasza:
Ez a pasi teljesen leépítette az önbecsülésesedet, és az a durva hogy még ezekután is foggal körömmel ragaszkodsz hozzá, és saját magadat hibáztatod, és fogod megalázni hogy visszafogadjon a kegyeibe!
13/32 anonim válasza:
A mai nők már csak ilyenek. Azt élvezik, ha megalázhatják őket.
14/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom,lehet hogy nem komolyan gondolta,vagy bántásból, de mialatt nem dolgoztam tényleg felszedtem vagy 10 kilót. Aki ismeri ,tudja hogy egy végtelenül segítőkész és kedves és nagyon dolgos ember, az a baj hogy a sok vita mindkettőnkből a legrosszabbat hozta ki ezt szerintem mert az utóbbi fél évben egy nagyobb vitánk nem volt. Csak az bántott a legjobban mindig hogy én mindig meg akartam vele beszélni a problémákat őszintén.Sokszor ha valami bántotta velem kapcsolatban,a sötétben tapogatóztam mert több nap volt mire elmondta nekem.A sok munka miatt tuti fáradt volt,én soha nem kértem hogy dolgozzon ennyit,mindig mondtam neki hogy hagyja ott,mert nem ér annyit az egész hogy ne találkozzunk napokig,vagy veszekedjünk akár azért is mert fáradt volt.Sajnos a cigire is visszaszoktam amit ő utál,de nem mostanába tudom ezt a rossz szokást elhagyni . És végső soron tényleg én csaltam meg érzelmileg és én bennem nem volt annyi gerinc hogy elmondjam neki magamtól.
máj. 9. 21:20
15/32 anonim válasza:
Mert az mégis mitől jobb, hogy elvileg kapcsolatban van veled, de le sem sz*rja a fejed, csak használni akar? Te komolyan ezt élvezed? Azt élvezed, hogy ne tudj vele komolyabban beszélgetni? Te egy rongy vagy és neked ez a jó, még te vagy az, aki hibáztatja magát... Hát akkor meg is érdemled a sorsodat...
16/32 anonim válasza:
Akárhogy is bánik veled, folyamatosan csak véded, és magadat hibáztatod! Ha felszedtél 10 kilót az feljogosítja a másikat arra, hogy malacozza és tehenezze? Lassan majd megver téged, és akkoris magadat fogod hibáztatni, hogy ez miattad volt! Nem lehet neked semmilyen tanácsot adni, felesleges!
17/32 anonim válasza:
Te azt élvezed, ha disznónak nevez, ha sírsz szex közben...
Ha ilyen kapcsolatra vágysz, akkor meg is érdemled...
18/32 anonim válasza:
Kérdező, te teljesen menthetetlen vagy...
19/32 anonim válasza:
Én mondom, a mai nők azt élvezik, ha megalázhatják őket... Mindezt azért, hogy ne legyenek egyedül... Ennyit ér a személyiségük, egy nagy semmit.
20/32 A kérdező kommentje:
Az a baj abban az időben én sem álltam mellette ezek után amikor kellett volna.A fő munkahelyén változások voltak,ezért otthagyta.Ugyanúgy meg akartam vele beszélni mindent de nem tudtam úgy mellette állni,mert annyira ki voltam égve. Akkoriban azt mondtam jobb lenne nekem egyedül,nézek egy albérletet. Ez biztosan bántotta,tényleg gondolkoztam rajta de nem tudtam volna itthagyni. Szóval én sem álltam 100%osan mellette,de nem tudtam tisztán gondolkozni,el voltam borulva érzelmileg nagyon.
máj. 9. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!