Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megbocsáthatatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megbocsáthatatlan bűn, hogy nem vettem fel a telefont, amimor a párom hsjnal 5-kor hivott?

Figyelt kérdés

Jelenleg tavkapcsolatban elunk, en par napja jottem haza, igy meg mindig jetlages vagyok, hozza kell szoknom az itteni idozonahoz. Tegnap is kb 5 korul keltem, es valaszoltam a baratom uzenetere, aki ezutan felhivott. Mire en nem vettem fel, de megirtam neki kedvesen, hogy had hivjam mar fel 1 ora mulva, mert a csaladban mindenki alszik, es hogy ne a paplan alatt suttogva kelljen mar beszelnem vele.

Tenyleg semmi rosszindulat nem

Volt bennem, nagyon szeretek vele beszelni, de normalis, nem felallomban, suttogva.

Erre azt irta hogy bhnko vagyok, es hogy nem akar mostmar velem beszelni (ezutan en egybol

Hivtam, nem vette fel).

Szamomra ez borzaszto gyerekes, nem ertem mi ertelme volt ennek.

Kinek van igaza?

jan. 22. 03:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Neked ez gyerekes kisfiú, szánalmas ffival kezdj ne ilyen gyerekes hisztigéppel,nàlam off az ilyen...
jan. 22. 03:15
 2/18 anonim ***** válasza:
0%

A maga szempontjából mindenkinek igaza van.

Fura, hogy nem vele alszol, akkor nem kellene sem írogatni sem hívni egymást.

Gondolom már nagyon hiányoztál neki. Mig ő otthon maradt és várt rád, addig te temérdek új impulzusban részesültél. Mindig annak rosszabb, aki otthon marad, ilyen esetben. Az esik neki rosszul, hogy te tök jól elvagy nélküle is.

Nyilván érthető, hogy nem akarsz mindekit felébreszteni, de érthető az ő sértődöttsége is.

jan. 22. 03:26
 3/18 A kérdező kommentje:
Na de nem lesz.rtam, hanem egy kedves uzenetben irtam, hogy dragam, beszelhetnenk 1 ora mulva?
jan. 22. 03:46
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen apróságokon besértődni… Sértőbb hogy lenunkózott. Tartós kapcsolatnak ígérkezik. És melyik a rosszabb… Ha nem lesz az, vagy ha az lesz. 31/F
jan. 22. 04:33
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gyerekes, nem is értem hogy bírod elviselni.
jan. 22. 04:52
 6/18 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is ilyen volt az exem. Ha lelkiismeret furdalást kelt benned ilyenek miatt akkor lehet hogy egy nárcisztikus szociopata és az ilyen mérgező emberektől jobb mihamarabb megszabadulni. 22N
jan. 22. 05:53
 7/18 anonim ***** válasza:
55%
6, más személyiségzavaros is van, aki játszik erre. Sőt nen is kell annak lennie. Csupán csak rossz minta rögzült benne.
jan. 22. 07:11
 8/18 anonim ***** válasza:
70%
Ötkor telefonál??? Nem normális. Azért legyünk már annyira tekintettel a másikra, hogy nem hajnali ötkor zargatjuk, hacsak nincs vészhelyzet. Ő a bunkó. Meg a hisztis.
jan. 22. 07:32
 9/18 anonim ***** válasza:
Minek hívtad utána egyből? Ez simán azt jelentheti, hogy mégiscsak tudtál volna vele beszélni.
jan. 22. 08:00
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
9: Kizsarolás árán. Az nem ugyan az.
jan. 22. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!