Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megbocsáthatatlan bűn, hogy nem vettem fel a telefont, amimor a párom hsjnal 5-kor hivott?
Jelenleg tavkapcsolatban elunk, en par napja jottem haza, igy meg mindig jetlages vagyok, hozza kell szoknom az itteni idozonahoz. Tegnap is kb 5 korul keltem, es valaszoltam a baratom uzenetere, aki ezutan felhivott. Mire en nem vettem fel, de megirtam neki kedvesen, hogy had hivjam mar fel 1 ora mulva, mert a csaladban mindenki alszik, es hogy ne a paplan alatt suttogva kelljen mar beszelnem vele.
Tenyleg semmi rosszindulat nem
Volt bennem, nagyon szeretek vele beszelni, de normalis, nem felallomban, suttogva.
Erre azt irta hogy bhnko vagyok, es hogy nem akar mostmar velem beszelni (ezutan en egybol
Hivtam, nem vette fel).
Szamomra ez borzaszto gyerekes, nem ertem mi ertelme volt ennek.
Kinek van igaza?
Számomra az érthetetlen, hogy ezért miért kellett kiírnod egy kérdést.
Te is tudod, mi is tudjuk, csak a sértődős lovagod nem tudja.
De tudod mit, nézd el neki, biztos minden másban remekel.
ezek előjelek amikre figyelmet kell fordítani.
én is tapasztaltam ilyet de nem vettem komolyan 2 évet buktam az életemből!
A normális válasz a pasidtól az lett volna, hogy „rendben, szívem”. Vagy esetleg: „Sajnos nekem 1 óra múlva már nem jó, legyen akkor délután, ahhoz mit szólsz?”
Én senkire nem erőltetem rá magam olyan időpontban, amikor neki nem megfelelő, és attól, hogy vki párkapcsolatban van, még nem kell 0-24-ben rendelkezésre állnia. Normálisan jelezted, hogy most nem oké, meg kellett volna értenie.
Nehogy teperj egy ilyen bunkó után.
Zárd le vele a kapcsolatot és várj egy normálisra helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!