Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy tudtatok megbocsátani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudtatok megbocsátani egy érzelmi megcsalást? Visszatért valaha a bizalom?

Figyelt kérdés
2024. máj. 7. 19:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
#20 kívánom ne legyen részed benne, sajnos tapasztalatból írtam. A megcsaló fél agresszívvá válik a párjával szemben és mossa kezeit tisztára, a párját ezzel besározva. Generált konfliktusok hada. Sajnos.
2024. máj. 11. 12:20
 22/24 anonim ***** válasza:

#21 Ezt értem, és a vázolt helyzet valóban így néz ki.Azt próbáltam neked elmondani, hogy itt tulajdonképp párkeresés folyik a kapcsolat mellett, idő kérdése, és amúgy is ott hagyott volna.Sajnos, sokan így váltanak kapcsolatot, nem pedig becsületesen lezárva.

A megcsalás az az én olvasatomban azt jelenti, hogy nem akarod a párodat elveszteni, nem viselkedsz úgy, hogy a párodnak feltűnjön, hogy mással is viszonyod van.Az egy különböző helyzet.

2024. máj. 11. 12:41
 23/24 anonim ***** válasza:
22-es kicsit még tapasztalj az életben.
2024. máj. 11. 12:43
 24/24 A kérdező kommentje:
Nem hanyagolt el. Ugyanolyan volt velem, mint máskor. Viszont valóban a hátam mögött chatelgetett egy másik nővel. Eltitkolta és hazudozott. Telefonon is órakat beszéltek. És volt, hogy velem volt, elutaztunk vagy kirándultunk együtt és megfordult a fejében, hogy de jó lenne, ha a másik nővel lenne most. Én ezt nevezem érzelmi megcsalásnak. Testben velem van/volt, de az érzései,a gondolatai más körül forognak. Nyilván szexuálisan is vonzó számára a másik nő, de testi kapcsolat nem volt.
2024. máj. 12. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!