Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esetben tudnád ezt megbocsátani?
Melyik részét? Hogy ki próbál használni sérült nőket, hogy félrekacsintgat, vagy azt, hogy idiótának néz? Mert ezt csak egy idióta hiheti el.
Egyiket se akarnám megbocsátani, nem lennék balek. Válnék, és örülnék, hogy nem csinált nekem egy ilyen gerinctelen ember gyereket.
Lélekdoktor. Aha.
És mások minek hívják őt?
A pszichológus 5 év egyetem és még plusz 4 év szakképzés a szakvizsga ig! A pszichoterapeuta képzés még ezen felül plusz 2 év! Tehát összesen 11 év!
A pszichiáter 6 év egyetem és 5 év szakvizsga!
Tehát alsó hangon 11 év tanulás után lesz valaki valódi lélekdoktor!
A férjed egy hazug kuruzsló!
Lelekdoktor😂😂😂😂😂😂
Ez egy gyoker, akit el kene konkretan tiltani a szakmajatol.
Ez sehogy nem megbocsátható.
1. Az, hogy egy párkapcsolatban megaláz azzal, hogy mással kavar, nem megbocsátható. És ne jöjjünk azzal, hogy most definíció szerint megcsalt-e.. mert tök mindegy. Aki szeret, az nem fog olyasmit tenni, ami neked rosszul esik, vagy megalázó.
2. Az, hogy lelkileg a legsebezhetőbb nőket használja ki, az sem megbocsátható semmiképp.
3. Hogy még ezeket érvként is használja ahhoz, hogy hazudjon neked, szintén nem megbocsátható.
Ez az "ember" egy aljas szemétláda.Egy manipulatív ragadozó. A helyedben én már a válást tervezném, a munkahelyén (?) pedig elbeszélgetnék a főnökével...
Kezelés része és még találkákban is benne van/volt?
Vagy meghuzott már pár pácienst, vagy meg fog.
Etikailag, erkölcsileg megkerdojelezheto a viselkedése.
Helyedben bejelenteném és elvalnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!