Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen esetben tudnád ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen esetben tudnád ezt megbocsátani?

Figyelt kérdés
A férjem a segítő szakmában dolgozik és kiderült, hogy több pácienssel is flörtölt. Felkavaró üzeneteket váltott egyes nőkkel. Ő erre azt mondta, hogy a kezelés része és egyáltalán ne aggódjak.

2023. febr. 9. 09:47
1 2 3
 11/24 Mathus ***** válasza:
100%

„Btk. 187. § (1) Aki ellenszolgáltatásért vagy rendszeresen

a) az orvosi gyakorlat,

b) az egészségügyi szakképesítéshez kötött pszichoterápiás gyakorlat vagy

c) a nem-konvencionális gyógyító és természetgyógyászati eljárások

körébe tartozó tevékenységet jogosulatlanul fejt ki, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.” Remélem a moderátorok is olvassák.

2023. febr. 9. 10:54
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Oké, sok embernek segített. És hányban okozott maradandó sérülést a "segítsége"? Hány nőt használt ki "segítség" címén? És hány nőt hozott erkölcsileg problémás helyzetbe a tudtukon kívül azzal, hogy flörtölgetett velük?

Ez valami lelkisegély-szolgálat egyébként?

Ahová mondjuk azért telefonálnak be a nők, mert megcsalták, meg elhagyták őket? És akkor kapnak még egy nyomulós köcsögöt a nyakukba, aki velük csalja a feleségét? Az ilyet örökre el kéne tiltani a munkájától. Más is tud segíteni. Csak más nem fog visszaélni a helyzetével.

2023. febr. 9. 10:59
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy akár csak érzelmileg is, de megcsal, még csak valahogyan megemészteném. Viszont, hogy a képembe hazudik, és hülyének néz, azt soha.
2023. febr. 9. 11:47
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Aham, szóval szélhámos. A drága "lélekdoktornak" gondolom semmi féle szakirányú végzetsége nincs 🙄. Nem, a flört nem a munka része! Szakember még csak véletlenül sem flörtöl a pácienssel. Aki járt már valaha pszichológusnál vagy hasonló szakembernél az pontosan tudja, hogyan is működik egy ülés, a szakember mindig szakmai szemmel nézi, amolyan külső emberként aki rávezet a probléma okára. Nem flörtölget, meg bókol.
2023. febr. 9. 11:55
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Én tényleg kíváncsi lennék, hogy melyek azok a szakmák a prostin kívül, ahol a flörtölés munkaköri kötelesség lenne... :D
2023. febr. 9. 12:00
 16/24 Mathus ***** válasza:
83%
#14: remélem már a rendőröknél van a kérdező IP-címe, telefonszámmal, és most kopognak be a guruhoz, hogy kölcsönkérjék a laptopját pár napra. Kiváncsi lennék mennyi nőnek vette le a rontást a bankszámlájáról, miután azok megadták a bankkártya adataikat.
2023. febr. 9. 12:31
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, több volt az sima üzizgetésnél😏
2023. febr. 9. 12:55
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem kéne megbocsajtanom én mem haragszom a hímr.bancokra csak épp ne az én párom legyen.

Mindenki azt csinál amit akar, a köreimen kívül.

2023. febr. 9. 13:21
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
14 vagyok. Ami legszomorúbb, hogy erről kérdést kell kiírni, hogy normális-e és meglehet-e bocsátani. Mert a kiszolgáltatott, pszichésen kicsit insatabil nőket ezzel beetetni amellett, hogy nagyon gáz (és jogilag is hagy némi kivetnivalót) nem nehéz. De sok kérdést felvet bennem, hogy ki az, aki ilyet elhisz a párjától (neki is lehet megérne egy pszichológusra áldozni). Én is jártam, ráadásul férfihez. Önértékelési és önbizalom gondokkal, meg sok más egyébb is kiderült útközben. Soha, eszébe sem jutott flörtölni 🤷🏼‍♀️. Sokmindenről beszélgettünk (vagyis beszéltetett), hogy kiderüljön mitől alakult ki és hogyan tudom ezt kezelni. Nem úgy építette az önbizalmam, hogy dícsérgetett. Az nem segítség, aki kicsit is ért hozzá pontosan tudja, hogy ezzel hosszútávú javulást elérni nem lehet. Ami a cél lenne egy ilyen helyzetben. Hanem az okok feltárása és annak a kezelése, átkeretezése és sokminden elengedése kell. Nem flört.
2023. febr. 9. 13:22
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

#19 "Ami legszomorúbb, hogy erről kérdést kell kiírni, hogy normális-e és meglehet-e bocsátani."

Egyik nap egy nő arról írt ki kérdést, hogy normális-e, hogy a férje a szomszéd lányra élvezkedik...

Sokaknak egyáltalán nincs rendben az önbecsülésük.

2023. febr. 9. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!