Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esetben tudnád ezt megbocsátani?
Figyelt kérdés
A férjem a segítő szakmában dolgozik és kiderült, hogy több pácienssel is flörtölt. Felkavaró üzeneteket váltott egyes nőkkel. Ő erre azt mondta, hogy a kezelés része és egyáltalán ne aggódjak.2023. febr. 9. 09:47
21/24 anonim válasza:
Szerintem te is pontosan tudod, hogy ez csak egy hülye kifogás. Nem azért csinálta, mert kellett, hanem mert akarta. Lélekdoktor, hát persze... És még téged néz hülyének, hogy ezt majd beveszed és hagyod neki. Én biztosan nem bocsátanám meg.
22/24 anonim válasza:
"lélekdoktor": És, van erről ppja?
Gáz, amit tesz. Ő nyugtat téged, hogy ez a kezelés része, meg így, meg úgy, de ez nem így működik. Érdeemes lenne vagy helyretenned, hogy ez nem álya így, vagy hagyni a francba, és élje ezt a fajta "életét".
23/24 anonim válasza:
Én azt nem tudnám megbocsátani hogy a férjem "lélekdoktor" :D Soha nem mennék hozzá egy ilyen eCCerű, ócska szélhámoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!