Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudtatok megbocsátani egy érzelmi megcsalást? Visszatért valaha a bizalom?
Nem volt ilyenben részem.
Olyan volt "csak", hogy más csajt akart meghúzni, flörtölt, de csak lyukra ment, a csaj okosan offolta is.
(Én meg szakítottam)
Meg olyan is volt hogy aki össze akart velem jönni, néha találkoztunk beszelgettünk csak, meg nyomult, de pl az exéről mikor beszélt(nem sírnak amugy egymás után meg semmi, de állandóan becenéven hívta, amitől állandóan hányingetem volt.(oké hogy békével váltak el meg minden, de nekem ez too much hogy azt hallgatom hogy....ke,...ka, Nem tudott a szimpátiám tovább bontakozni, meg kialakulni valahogy. Állandóan falat éreztem így. Az en nevem meg nem is használta. Nem voltak megszólítások sem, csak szia meg ezek, nemhogy becézés.)
Úgy, hogy én nem foglalkozom ilyen hülyeségekkel.Az én szótáramban nincs ilyen, hogy érzelmi megcsalás.Épeszű felnőttek szerintem nem is gondolkoznak így.
Megcsalás van, vagy nincs.
Az, hogy kinek mi számít annak, az megint más téma.
2
Pedig ha tudnád, hogy létezik érzelmi megcsalás és az még rosszabb is mint a fizikai, akkor nem így vélekednél.
Szóval ha például a párod a munkahelyén flörtölget egy férfival, a hátad mögött írkálnak egymással, amikor reggel felkel és azt várja hogy beérjen a munkahelyére és mehessen a játszmázás az adott férfival, amikor jön egy értesítés a telefonon reméli, hogy ez a faszi írt neki, nem pedig te, akkor ez a te szemszögedből nézve valójában tényleg nem megcsalás. Nem feküdt le vele, nem smárolt vagy ölelkezett vele.
De arra nagyon kíváncsi lennék, hogy ha 6 hónap után mondjuk kiderülne, hogy a partnered ilyen viszonyt folytat valakivel a hátad mögött, akkor is azt mondanád-e, hogy a te szótáradban nem létezik érzelmi megcsalás?!
Mert ez például az. Nem kell fizikai kontaktus, bőven elég ha a hátad mögött érzelmileg jobban kötődik máshoz, mint hozzád, jobban vágyik másra, mint rád.
Nem tudtam megbocsátani. Szex is volt, de a lelki része sokkal rosszabbul esett. Majdnem fél éve elváltunk, de naponta eszembe jut.
Eleinte csak sírni tudtam, az örökös stressz pedig az egészségemre is ráment.
#6 5 vagyok, pedig megpróbáltuk újrakezdeni, hiszen van egy kisbabánk, most 15 hónapos.
De kiderült, csak én gebedtem meg azon, hogy változtassak. Bevallotta, hogy továbbra is csalna, inkább menjek el.
#7 atyaég.. ☹️
Engem nagyon megvisel mindez és nem tudom képes leszek-e megbocsátani. Nem tudok bízni már ezek után.
Csak hibákat lehet megbocsátani. De ezek jellem kérdés. Nem hibázások kérdése.
Aki meg tudja csalni a párját az nem hibázik hanem van az a képessége/jelleme, amivel ezt megtudja tenni.
Azon meg nem változtat az hogy a másik megbocsat vvagy nem hibákat.
A kérdés hogy elfogad e egy jellemtelent aki ilyeneket meg tud tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!