Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a párod megcsal, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod megcsal, akkor tudni akarnál róla vagy inkább jobb lenne, ha sose derülne ki?

Figyelt kérdés
Ha titokban maradna, akkor látszólag semmilyen hatással nem lenne a kapcsolatotokra. Így is tudni szeretnéd vagy maradnál a "boldog tudatlanságban"?
2024. máj. 5. 11:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
63%
Rosszul gondolod, 19-es. A 4-es vagyok, nő, csak 1. nincsenek illúzióim, 2. túl sok az én mércém szerint kiábrándító, az életről is lehozó, taszító, gáz pasit láttam már, akik például ezzel a delikvenssel nem is említhetőek egy lapon, annyira gyengék. És nem kell azt hinni, hogy az én készülékemben van a hiba, hogy ilyeneket "vonzottam be", ugyanis messze nem csak azokról van szó, akikkel nekem volt dolgom. Igazából az a kevesebb, a rengeteg meg az, akikkel más nőket láttam, hallottam vagy csak olvastam bajlódni. Élből kuka majdnem az összes pasas, akármilyen veszettül is nyomják majd rám a pirosat itt. Amelyik épp nem, annak is vannak ilyen "kis" "szépséghibái", aztán ha azt is kib_szod, egyszerűen nem marad semmi. Gyászos a felhozatal... Nyilván egy eleve erősen kompromisszumosnál egy percig sem kérdés, derüljön csak ki nyugodtan, hogy megcsal, azt' hadd repüljön, nem akkora kár érte. De egy jónál egész más tud lenni a helyzet. Azt nem olyan könnyű eldobni... Főleg annak tükrében, hogy kik és mik várnak rád utána...
2024. máj. 5. 20:56
 22/30 anonim ***** válasza:
47%
Hát te vagy a példa arra, hogy képes vagy egy facért lemenni làbtörlőbe, mert szerinted "szánalmas a felhozatal". Nem vagy te erős, nem vagy te tapasztalt, igazából gyenge nő vagy, aki annyira tudna függni egy ilyen aranyfacútól, hogy a saját elveidet, önbecsülésedet is kukába vágnád, hogy ne maradj egyedül. Ez nagyon gáz, ne haragudj! Én inkább egyedül lennék a gyerekemmel, de ennyire soha nem függnék senkitől sem. Van egy egészséges önbecslésem és önértékelésem, ami neked szemmel láthatóan egyáltalán nincsen. Én igazából sajnállak téged, mert te vagy az a tipikus nő, akit rommá lehet csalni, manipulálni, képes vagy lemenni kutyába is, mert az urad megfogja a porszívót és ne adj Isten be tud ütni egy szöget a falba. Nehogy már emiatt gyújts az aranyfacú alá görögtüzet, mert ez alap! Viszont ha téged ennyivel le lehet venni a lábadról, akkor a mérce nagyon lent van, rohadtul nem fent. A barkácsolást meg lehet tanulni, egy teszetosza férfiból is lehet ezermester, ha akarja. Na de gerinctelenséget nem lehet semmissé tenni. Számomra nincsen bocsánat vagy tolerancia ezt illetően. Szomorú, hogy van olyan nő társam, aki így gondolja, mint ahogyan te.☹️
2024. máj. 6. 00:23
 23/30 anonim ***** válasza:
44%

Nem akarok már ebbe jobban belemenni, sem személyeskedni, főleg, hogy nem is tudok semmit a férjedről, de egy gondolat a mérce és az önbecsülés magasságáról: annak sem magasabb, aki együtt van egy amúgy harmatgyenge eresztés faszival csak azért, mert az olyan "gerinces", hogy sosem lépne félre. Igen, erre most majd mindjárt jön, hogy áh, dehogy, a tiéd egy címlapra illő külsejű szexisten, kiemelkedő kognitív, gyakorlati, szociális-kommunikációs és egyéb készségekkel, EQ-ja is az egekben, és persze folyamatosan kiveszi a maga 50%-át a házimunkából és a gyereknevelésből, mindemellett kifogásolhatatlan az életmódja is. Biztos így van... Én csak az átlagból indultam ki, ahol viszont egyáltalán nem.

Még a függőségről és az egyedül maradásról: valószínűleg most is hosszabb ideje vagyok egyedül, mint te egész életedben összesen. Ennyire "függök"... De pont ezért tudom azt is, hogy csak addig dobálózik valaki könnyen az inkább lennék egyedül szlogennel, amíg nem válik ez az életét meghatározó realitássá, hanem max egy rövidebb ideig tartó fázist jelent. Ha évtizedekről van szó, az nem ilyen vállrándítós ám, hanem elég kemény...

2024. máj. 6. 10:00
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretném tudni, bár én kicsit másképp állok ehhez a dologhoz mint sok nő.

Mi sokat beszéltünk a témáról, mondtam neki ha előfordulna egy olyan élethelyzet, hogy megtehetné akkor tegye de örülnék ha utána elmondaná.

2024. máj. 6. 11:36
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Velem meg lehet beszelno, ha felre akarna menni a ferjem. De onnantol kezdve nekem is szabad kezem van, es vele mar biztosan soha nem fekudnek le. Ez csak akkor, ha tenyleg semennyire nem opcio a valas.

En ertem, hogy megunjak ugyanazt a not 10-15-20 ev utan. De mit gondoltok, a nok nem unjak meg ugyanazt a farkat ennyi ev utan?

2024. máj. 6. 15:36
 26/30 anonim ***** válasza:

25. Így van.

A nőknek is unalmas lesz ugyanaz a farok egy idő után🤷‍♀️

2024. máj. 6. 17:53
 27/30 A kérdező kommentje:
#26 Hát ez qrva jó, egy újabb érv a házasság ellen.
2024. máj. 7. 09:00
 28/30 anonim ***** válasza:

27.

Ugyanúgy a nőknek is ellenérv a házasság ellen, mert őket is megunhatják. Akkor meg minek?

2024. máj. 7. 13:06
 29/30 anonim ***** válasza:
Inkább tudni róla.
2024. máj. 7. 18:48
 30/30 anonim ***** válasza:

#23:

Azért vagy magányos hosszú ideje, mert magasabbra tetted a lécet, mint amit elérhetsz. És bizony a nálad klasszisokkal jobb férfiak nem állnak le veled hosszútávra, csak egy numerára. Persze te továbbra is a férfiakat fikázod, miközben pont magadat alázod azzal, hogy csak egy g3c1puttony vagy, aki csak üríteni jó... Én meg a nőket ismerem jól, számtalan jellemtelen tanulatlan semmirekellő mosónő képzeli magát királylánynak, és ahelyett, hogy képeznék magukat, tanulnának és dolgoznának a jobb életért, a rövidebb/egyszerűbb utat választják: eladják a pin@jukat, mert ez az egyetlen értékük. Szar ügy, mi? Minuszold nyugodtan, ez mit sem változtat a tényen: ti is nagyon kevesek vagytok, de szerencsére van köztetek olyan, akiért érdemes élni, s akár halni is, és hozzá hűnek maradni. Persze nem a lotyókról, ribizlikről beszélek, de azokra is nagy szükség van:)))

2024. máj. 7. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!