Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a párod megcsal, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod megcsal, akkor tudni akarnál róla vagy inkább jobb lenne, ha sose derülne ki?

Figyelt kérdés
Ha titokban maradna, akkor látszólag semmilyen hatással nem lenne a kapcsolatotokra. Így is tudni szeretnéd vagy maradnál a "boldog tudatlanságban"?
2024. máj. 5. 11:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
51%
A nők inkább osztoznak egy jó férfin.
2024. máj. 5. 14:03
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy vagyok, ha 1x fordul elő és tényleg megbánja, akkor nem akarok tudni róla.

Ha többször vagy rendszeres akkor természetesen tudni akarnám,hogy véget vessek a kapcsolatnak.

2024. máj. 5. 14:04
 13/30 anonim ***** válasza:
25%
Én férfiként sosem turnem h a párom megcsaljon. Tudni akarnám. A nőknek ez mindegy, a biológiai ösztön az hogy ők is a kivalasztottak között legyenek.
2024. máj. 5. 14:07
 14/30 anonim ***** válasza:
74%

13. A nőknek sem mindegy.

Azonnal kivágnám a férjem, még 20 év után is🤷‍♀️

2024. máj. 5. 14:32
 15/30 anonim ***** válasza:
Én csaltam már meg valakit, nem mondtam el, nem derült ki, de ha engem csalnának meg, azt tudni szeretném
2024. máj. 5. 14:46
 16/30 anonim ***** válasza:
86%
A 4-es válaszoló nagyon mosdatja az ilyen aranFacút. Csak mondom neked, hogy attól, hogy a szrt selyempapírba csomagolod, attól az még szr marad.😌 Ugyanolyan gerinctelen suttyó, mint az aki nem olyan "tökéletes", mint az ilyen hím példány. Én egy ilyen után vágnám ki a férjemet, mint a huzat. Persze, majd azt a farkat fogom a számba venni meg magamba engedni, ami ki tudja hol és kikben járt. Aztán egyszer haza hoz valami fincsi nemibetegséget, mert éppen a a pötsét nem tudta a nadrágjában tartani. Én nem osztozkodok, mert monogám vagyok és egy férfi sem tud olyat csinálni, mondani, ami miatt képes lennék elnézni a rendszeres (!) kicsapongó életmódját.
2024. máj. 5. 14:46
 17/30 A kérdező kommentje:
#16 De ha nem tudod meg, akkor ugyanúgy a szádba veheted a szifiliszes pötsöt.
2024. máj. 5. 14:49
 18/30 anonim ***** válasza:
Tudni akarnám.
2024. máj. 5. 19:52
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, sajnos nem mindig derül ki. De ha haza visz neked egy szifiliszt és te tudod, hogy nem qrtál félre, akkor az aranyfacú azonnal le is bukott. Már pedig vannak olyan std fertőzések, amelyeket nyál útján behatolás nélkül is simán el lehet kapni. Az aranyfacú máris nem lesz olyan "tökéletes" az asszony szemében és hiába minta férj, kiváló apa, aki most, főz, takarít, gyereket nevel, kiszolgálja a feleségét, meg repülőgépet is tud vezetni, akkor ott megtörik valami. Nem baj, ha valaki ezt az életstílust képviseli, de legyen már benne annyi, hogy felajánlja az asszonynak, hogy úgy korrekt, ha ő meg megy más cerkáját jegyezni. De hát az milyen már, ugye? Az uracska boldog boldogtalanba beledughatja (mert hát ő nem tehet róla, neki el kell kapnia néha a nőket!!!), de az asszonynak választása sincsen. Ezért olyan bicskanyitogató a 4-es kommentelő aspektusa ebből a szempontból. Gondolom ő is aktívan félrejar a felesége és a gyerekek mellett, aztán ezzel a bullshit szöveggel nyugtatja magát, hogy nem egy szrházi. Pedig, de. 😌
2024. máj. 5. 20:19
 20/30 A kérdező kommentje:
#19 Egyetértek veled, de 4-es álláspontja is érthető valamilyen szinten. Az ember mindig azt gondolja, hogy majd lesz más, lesz egy sokkal jobb, aki majd nem qr félre, de sokszor sajnos nincsen... az ember néha próbálja menteni azt, ami még megmaradt neki (vagy legalábbis, amiről azt hiszi, hogy megmaradt).
2024. máj. 5. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!