Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod megcsal, akkor tudni akarnál róla vagy inkább jobb lenne, ha sose derülne ki?
Én tudni akarnám.
Nem akarok hazugságban élni, utálom a hazugságot és a megjátszásokat.
Kérdés, hogy amúgy milyen a párom, milyen a kapcsolat, hogyan bánik és viselkedik velem. Fiatalon lehet, hogy ezek átgondolása nélkül is rögtön rávágtam volna, hogy igen, tudni akarom, hogy azonnal szakíthassak. Ma már nem. Ha sikerülne egy olyan párt találnom, akihez vonzódom is, minden más szempontból is megfelel és passzolunk, a kapcsolatunk is számomra ideális, és ő ugyanolyan jól bánik, normálisan viselkedik velem, mint megcsalás előtt, akkor inkább a boldog tudatlanság.
Ismerek egy házaspárt, a férfi sosem volt hűséges. Ügyesen, okosan, diszkréten intézte, így sosem bukott le. Lehet persze jönni azzal, hogy fúj, ez milyen... Hát, szeretnék én ilyen "szörnyű" férfit, férjet, szülőtársat magamnak. Jól néz ki, vonzó, még így 40+ is, férfias, nem egy töketlen, tutyimutyi, szerencsétlen balfék "jófiú", intelligens, sok témában jártas, sok dologhoz ért, a feleségével nagyon szépen bánik, a mai napig igyekszik mindig valami kis romantikát is belecsempészni a szürke hétköznapokba, a házimunkából is abszolút kiveszi a részét (nem csak "segít"), a gyereknevelésből is, nincs alkohol, cigi stb., van étkezésre odafigyelés, sport. Ehhez képest az, hogy néha elkap egy-egy nőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!