Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a párod megcsal, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod megcsal, akkor tudni akarnál róla vagy inkább jobb lenne, ha sose derülne ki?

Figyelt kérdés
Ha titokban maradna, akkor látszólag semmilyen hatással nem lenne a kapcsolatotokra. Így is tudni szeretnéd vagy maradnál a "boldog tudatlanságban"?
2024. máj. 5. 11:12
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
89%
Ha csak egyszeri alkalom, akkor nem akarnám tudni. Ha viszont rendszeres akkor szeretném, ha kiderülne.
2024. máj. 5. 11:15
 2/30 anonim ***** válasza:
80%
Ugyanúgy, mint az első.
2024. máj. 5. 11:18
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Én tudni akarnám.

Nem akarok hazugságban élni, utálom a hazugságot és a megjátszásokat.

2024. máj. 5. 11:18
 4/30 anonim ***** válasza:
57%

Kérdés, hogy amúgy milyen a párom, milyen a kapcsolat, hogyan bánik és viselkedik velem. Fiatalon lehet, hogy ezek átgondolása nélkül is rögtön rávágtam volna, hogy igen, tudni akarom, hogy azonnal szakíthassak. Ma már nem. Ha sikerülne egy olyan párt találnom, akihez vonzódom is, minden más szempontból is megfelel és passzolunk, a kapcsolatunk is számomra ideális, és ő ugyanolyan jól bánik, normálisan viselkedik velem, mint megcsalás előtt, akkor inkább a boldog tudatlanság.

Ismerek egy házaspárt, a férfi sosem volt hűséges. Ügyesen, okosan, diszkréten intézte, így sosem bukott le. Lehet persze jönni azzal, hogy fúj, ez milyen... Hát, szeretnék én ilyen "szörnyű" férfit, férjet, szülőtársat magamnak. Jól néz ki, vonzó, még így 40+ is, férfias, nem egy töketlen, tutyimutyi, szerencsétlen balfék "jófiú", intelligens, sok témában jártas, sok dologhoz ért, a feleségével nagyon szépen bánik, a mai napig igyekszik mindig valami kis romantikát is belecsempészni a szürke hétköznapokba, a házimunkából is abszolút kiveszi a részét (nem csak "segít"), a gyereknevelésből is, nincs alkohol, cigi stb., van étkezésre odafigyelés, sport. Ehhez képest az, hogy néha elkap egy-egy nőt...

2024. máj. 5. 11:48
 5/30 anonim ***** válasza:
29%
Nem szeretném tudni.
2024. máj. 5. 12:10
 6/30 A kérdező kommentje:
#4 Igen de ha kiderülne, akkor már mégse lenne annyira tökéletes férfi a felesége szemében.
2024. máj. 5. 12:13
 7/30 anonim ***** válasza:
34%
6: Lehet. Biztos. De pont erről van szó... Érdemes ennek kiderülnie? A konkrét esetben például kikerülhetne újra a "húspiacra" egy középkorú nő 2 gyerekkel. Szerinted mennyi esélye lenne egy ilyen férfit találnia így, sőt, nem is csak ilyet, hanem akkor ugye vegyük be a kritériumok közé még azt is, hogy hűséges, sosem lép félre? Nézzünk szét a kis magyar valóságban... Fiatalon, gyerek nélkül sem egyszerű jót találni, mert elég kevés van. Persze itt véletlenül pont mindenkinek sikerült, az élet viszont tele van erősen kompromisszumos kapcsolatokkal. Amikben vagy "csak" a vonzalommal és a szexszel van baj, vagy pont azzal nincs, de kb. minden mással (amiket felsoroltam és amikre még ki sem tértem) igen.
2024. máj. 5. 12:55
 8/30 anonim ***** válasza:
86%
#7 Ez a férfi nem ilyen, hanem a szeretők tartják fenn a házasságát.A szeretőktől kapja a löketet ahhoz, hogy bűntudatból ráfanyalodjon a feleségére.Annyira nem tökéletes faszi ez.De igazad van, amíg a feleség azt képzeli, hogy szeretik és ez neki szól, addig oké.
2024. máj. 5. 13:05
 9/30 anonim ***** válasza:
63%
8: Nem az, hogy tökéletes... Szerintem sem az egyébként. Azt meg nehéz szétszálazni, hogy mennyire és miben ilyen, mennyire és mi köszönhető a szeretőknek és a tőlük kapott löketnek. De annyit látni kell, szerintem ezt ne tagadjuk, hogy még így is messze übereli a Magyarországon elérhető férfi felhozatalt. Azt, amivel egy átlagos magyar nő a leggyakrabban találkozik. A sok... tessék lepontozni érte nyugodtan, de akkor is kimondom: anya- és nőszomorítót. Akik a nőre lőcsölik a háztartást, a gyereket, a "férfi" munkákhoz sem értenek, az IQ-juk sem biztos, hogy olyan magas, de az EQ-juk garantáltan a béka feneke alatt, nem tudnak bánni a nővel, hervasztóan kommunikálnak és viselkednek, a szexben sem alakítanak valami nagyot, mindezek mellé nem kis %-uk még rosszul is néz ki, a táplálkozásuk és az életmódjuk is siralmas. Na, ha sikerül egy ritka kivétellel összeakadni, akkor erősen mérlegelendő a feltett kérdés... Persze lehet egyedül is maradni, mindig csak várva a ténylegesen tökéletest...
2024. máj. 5. 13:25
 10/30 anonim ***** válasza:
49%
#9 Egyébként én nem vitatkozom veled, nehogy azt hidd.Én alapból úgy vagyok vele, hogy inkább érdekből jó házasodni, mert úgy is minden férfi hűtlen legalább egyszer életében.Akkor már inkább egy pénzes faszi legyen hűtlen, aki el is tudja látni a családját, tud férfi lenni.Szóval hogy ha már ugyanott köt ki az ember, legalább érje meg a maradás.
2024. máj. 5. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!