Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire igaz, hogy aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz, hogy aki hűséges, az azért az, mert nem vonzó?

Figyelt kérdés

Én szeretem az érzelmi kötődést a partnerhez es nem szeretek hazudni, meg hibánsak érezni magam, meg félek a karmától emiatt nem csaltam soha, 48 éves nőként, házasságom alatt sem, ahol az ex férjem bántalmazott.

De sokszor gondolkodom, hogy lehet, hogy tévedek es aki hűséges az lúzer?

Mert latom, hogy sokan jobb házasságokat kötöttek, azok közül, akik “mertek” csalni es vegul jobb helyzetbe jutottak, mint a becsületesek. Pl egy 5 gyerekes nő, aki csalni kezdte a férjét, aki szeretett inni, de nem volt agresszív es így ismerte meg a 2 ik ferjet, aki felesegul vette es akinek szinten szült egy gyermeket, es egyutt vannak vagy 30 éve es a vllt ferje mar reg meghalt alkoholizmus miatti betegségekben. Ha vele maradt volna nem járt volna jól.

máj. 5. 08:30
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
50. 23 éve nős vagyok! :)
máj. 5. 19:08
 52/55 A kérdező kommentje:
Az nem jelenti azt, h neked sose hazudtak! H te nem hazudtal az egy dolog! Úgyhogy nyugodj le, chill pill
máj. 5. 19:50
 53/55 anonim ***** válasza:

Semennyire nem igaz. Sok lehetőségem lett volna, azaz annyira nem lehetek csúnya, ( és azok sem voltak azok akik bepróbálkoztak), mégsem csaltam meg soha azt akivel kapcsolatban voltam/vagyok. 2 oka van.

Vagy szerelemből,

vagy tisztességből ( értékrend, vagy ha úgy tetszik van gerincem),

vagy mindkettő egyszerre.

Ha valakit szeretek, kèptelen vagyok megcsalni. Ha nem szeretem akkor inkább szakítok minthogy így megalàzzam. Én nem vagyok patkàny, így aztán nem is viselkedem úgy.

máj. 5. 21:22
 54/55 anonim ***** válasza:
30%
teljesen egyetértek az elsővel, nem is olvasom tovább a válaszokat. Aki azzal jött nekem férfiként, hogy hát ő soha, de soha nem csalta meg a nejét, általában vagy csúnya volt, vagy csóró, alacsony státuszú munkát végző, vagy ezek kombinációja.
máj. 5. 22:12
 55/55 anonim ***** válasza:
43%
Férjem szabad utat kapott, mégsem él a lehetőséggel.. Az a gyanúm, pont ezért, mert nincs kivel.. Tehát csak számomra volt vonzó, valamikor. De akkor sem a külseje miatt. Úgyhogy igen, lehet benne igazság.
máj. 6. 08:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!