Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire igaz, hogy aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz, hogy aki hűséges, az azért az, mert nem vonzó?

Figyelt kérdés

Én szeretem az érzelmi kötődést a partnerhez es nem szeretek hazudni, meg hibánsak érezni magam, meg félek a karmától emiatt nem csaltam soha, 48 éves nőként, házasságom alatt sem, ahol az ex férjem bántalmazott.

De sokszor gondolkodom, hogy lehet, hogy tévedek es aki hűséges az lúzer?

Mert latom, hogy sokan jobb házasságokat kötöttek, azok közül, akik “mertek” csalni es vegul jobb helyzetbe jutottak, mint a becsületesek. Pl egy 5 gyerekes nő, aki csalni kezdte a férjét, aki szeretett inni, de nem volt agresszív es így ismerte meg a 2 ik ferjet, aki felesegul vette es akinek szinten szült egy gyermeket, es egyutt vannak vagy 30 éve es a vllt ferje mar reg meghalt alkoholizmus miatti betegségekben. Ha vele maradt volna nem járt volna jól.

máj. 5. 08:30
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem szép elfogadhato nő repked 100 is mindenhol, de egy értelmes helyes normalis szingli hű pasi hát egy nő összeteheti a 2 kezét ha csak 1 ilyet is talál.
máj. 5. 10:13
 22/55 A kérdező kommentje:

Igen 20 as, szerintem is arról van szó, hogy van egy hajlamuk, hogy könnyen létesítenek szexualis kapcsolatot idegenekkel is, tehat semmi határ nincs náluk ilyen szempontból, nem irtóznak, félnek egy idegentől.

Nem a szepsegről van itt szó

máj. 5. 10:15
 23/55 anonim ***** válasza:
#22 persze alapvetően a hűség döntés kérdése, a legrondább ember is félre tud lépni, ha akar és a legvonzóbb is lehet hűséges. Csak azért többségében a vonzóbb emberek nehezebb állapodnak meg, mert sokkal több a lehetőségük és ha valami nem működik, könnyebben le is cserélhetik másra a párjukat.
máj. 5. 10:26
 24/55 A kérdező kommentje:

Én ismertem pasit, aki nagyon rút, alacsony es szakadt volt meg melója hol volt hol nem volt, mégis döngetett vagy 20 nőt, mert senkinek nem kellett komolyra, csak szexre.

Mondjuk tudott valamit amiből hasznuk is volt, vízszerelő, csempéző volt. De ezen nők mellől ő viszont keresett es talalt is időnkent komoly kapcsolatot, es a hivatalos nő nem tudott arról, hogy a fasst megossza másokkal. Csak a fél város röhögte. Tehat nemcsak a jóképű pasik nőznek, ó nem!

máj. 5. 10:35
 25/55 anonim ***** válasza:
Hülyeség, hogy állandóan a kinézettel jönnek elő. A külső ízlések és pofonok szerint működik. Ráadásul valaki hiába ronda, hiába nem a másik esete akkor is vonzódhat hozzá szexuálisan. A kisugárzás, testbeszéd, maga a stílus, ember dönt végső soron.
máj. 5. 10:44
 26/55 A kérdező kommentje:

Sőt a ronda nő es pasi a legveszélyesebb, mindenkivel félrelép, mert örül, hogy valaki észrevette es azt hiszi mindig, hogy az az utoló lehetősége, mohó, like vadász, kétségbeesett, önigazolást keres folyton, mások elfogadásáért ácsingózó, jellemtelenné teszi az, hogy rútnak éli meg magát, egy bókért kifordul magából!

Aki rúttal áll össze, hogy az majd hű lesz, nagyon megszívja

máj. 5. 10:50
 27/55 anonim ***** válasza:
Igen 26 szerintem is. Hasonlók a kapuzárásosakhoz.
máj. 5. 10:52
 28/55 anonim ***** válasza:

A vonzók meg általában tenyleh azzal vannak akivel akarnak lenni akik nekik az aduász ergo kisebb az indoka is csalni.

Ezeknél meg általaban csak az szokott a baj lenni ha 10ből 9 is más is vonzó nekik.

máj. 5. 10:53
 29/55 anonim ***** válasza:

Szerintem kár kategóriákba sorolni az embereket mert igazából ő rajtuk múlik egyedül mit csinálnak. Mindegy mi vezérel, a lényeg, hogy képes-e félreb@szni vagy se.

Aki úgymond "kiélte magát" az ugyanúgy félremenegethet mint aki "nem élte ki magát".

Lehet pont azért mert nem tud elköteleződni, hiányzik neki a régi élet.

máj. 5. 10:58
 30/55 anonim ***** válasza:
De az is tény hogy sokan azert nem lépnek csak félre mert alkalmuk nincs. Es nem másért.
máj. 5. 11:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!