Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire igaz, hogy aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz, hogy aki hűséges, az azért az, mert nem vonzó?

Figyelt kérdés

Én szeretem az érzelmi kötődést a partnerhez es nem szeretek hazudni, meg hibánsak érezni magam, meg félek a karmától emiatt nem csaltam soha, 48 éves nőként, házasságom alatt sem, ahol az ex férjem bántalmazott.

De sokszor gondolkodom, hogy lehet, hogy tévedek es aki hűséges az lúzer?

Mert latom, hogy sokan jobb házasságokat kötöttek, azok közül, akik “mertek” csalni es vegul jobb helyzetbe jutottak, mint a becsületesek. Pl egy 5 gyerekes nő, aki csalni kezdte a férjét, aki szeretett inni, de nem volt agresszív es így ismerte meg a 2 ik ferjet, aki felesegul vette es akinek szinten szült egy gyermeket, es egyutt vannak vagy 30 éve es a vllt ferje mar reg meghalt alkoholizmus miatti betegségekben. Ha vele maradt volna nem járt volna jól.

máj. 5. 08:30
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
Persze ez is lehetséges. De az is simán, hogy hiába akadna rá lehetőség mégse tenné meg, hiába akad lehetőség nem b@szik félre. Döntés kérdése. Valaki képtelen saját magának parancsolni, valaki meg tud.
máj. 5. 11:02
 32/55 anonim ***** válasza:
10. A te ítélkezésed kizárólag csak a markodban tartott parázs. Ad egy, sosem léptem félre, ad kettő a párom értékes személy. Én csak azért mondom amit, mert a mai közvélemény, a szubjektív vélemények 99%-a kizárólag egóból történő ítélkezések. aztán lehet gondolkodni mire fel van ez a folyamatos, egymás felé érzett gyűlölködés. Nem kell megérteni amit mondok, ehhez hosszú út vezet.
máj. 5. 11:08
 33/55 A kérdező kommentje:

Meg olyat is láttam, h hűséges pasi, aki sose csalná meg a feleségét (apám kollégaja volt apám haláláig) tehat jól ismerem, csak éppen a felesege lépett félre, meghozzá úgy, hogy a pasasát beszervezte “családi barátnak” es jart a pasi a férjével horgászni, sőt 3 asban is mentek, apam mindig mondta, ne csinald, mert röhögnek rajtad ketten! De vakon bízott a feleségében.

Mit ér a hűségével így valaki, csak 50% hianyzik a masik 50% a.

Teljesen értelmetlen kapcsolat

Es mondhatni, h a feleseg pedig feltekeny volt a semmire!

máj. 5. 11:18
 34/55 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem mindenkinek van élete, hogy hogyan éli, mit tesz vele, az egyéni döntés. Mit bánom én hogy a szomszéd kivel éli le az életét, mennyi pasija vagy nője van. El sem ítélem érte, nem tudhatom az okokat. Ki mondta azt, hogy az emberek mint szellemi lények azonos szinten állnak? Minden tapasztalat a fejlődésünkben, az hogy mindennek következménye van, az meg a tanulás része. Eleve ezt észrevenni is már egy szint, de oké, maga az ítélkezések is egy tanulási folyamat részei.
máj. 5. 11:24
 35/55 A kérdező kommentje:

Igaz, amit a tanulas, tettek következményeiről mondasz, 34 es, de senki nem beszélt ítélkezésről, itt nem arról van szó.

Sajnalom azokat, akiket átvernek es nem tudnak róla. Nincs annál rosszabb es megalázóbb

máj. 5. 11:34
 36/55 anonim ***** válasza:
35. Igen, de ez is az élet része. Sokszor borítékolható már az elején hogy ez lesz, itt is pont az egó az ami belevisz a rosszba.
máj. 5. 12:17
 37/55 anonim ***** válasza:
Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
máj. 5. 12:28
 38/55 anonim ***** válasza:

Nekem is mondta már iszonyatosan ronda pali hogy ő csak egy társat szeretne és ő tisztességes hűséges.

De könnyű úgy hűségesnek lenni hogy a kutyának sem kell.

máj. 5. 12:47
 39/55 anonim ***** válasza:
Hmm, akkor a hűség attól függ, hogy "visznek és basznak", mert szép vagy?
máj. 5. 12:55
 40/55 anonim ***** válasza:
46%

36. Amíg a világ világ, a szép nőket viszik és b*sszák. A szép nőkkel elnézőbb mindenki, a szép nők előtt minden férfi próbál viselkedni, a szép nők előtt egy munkahelyen csúsznak-másznak, valahol mindenki reménykedik abban hogy a közelébe férjen. Egy szép nő tudja hogy az, tudja hogy bármelyik percben találhat mást, találhat jobbat, szebbet, férfiasabbat.

Na most aki a szép nő ellentétje... ezt már mindenki fantáziájára bízom.

Aztán ott vannak a "jópasik". Ők meg férfiban olyanok mint a szép nő.

A "jópasi" ellentétei? Hát na...

máj. 5. 13:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!