Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire igaz, hogy aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz, hogy aki hűséges, az azért az, mert nem vonzó?

Figyelt kérdés

Én szeretem az érzelmi kötődést a partnerhez es nem szeretek hazudni, meg hibánsak érezni magam, meg félek a karmától emiatt nem csaltam soha, 48 éves nőként, házasságom alatt sem, ahol az ex férjem bántalmazott.

De sokszor gondolkodom, hogy lehet, hogy tévedek es aki hűséges az lúzer?

Mert latom, hogy sokan jobb házasságokat kötöttek, azok közül, akik “mertek” csalni es vegul jobb helyzetbe jutottak, mint a becsületesek. Pl egy 5 gyerekes nő, aki csalni kezdte a férjét, aki szeretett inni, de nem volt agresszív es így ismerte meg a 2 ik ferjet, aki felesegul vette es akinek szinten szült egy gyermeket, es egyutt vannak vagy 30 éve es a vllt ferje mar reg meghalt alkoholizmus miatti betegségekben. Ha vele maradt volna nem járt volna jól.

2024. máj. 5. 08:30
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
A szép nőnek nincs beleszólása semmibe? Autonómia nélküli bábu? Erőszakolt nő mind, aki szép?
2024. máj. 5. 13:43
 42/55 A kérdező kommentje:
40 es, kiválasztottam a legrútabb legcsóróbb pasit, es az csalt meg a legtöbbször es a legmegalàzóbb módon. Még a fogsora is kivehetős volt
2024. máj. 5. 13:45
 43/55 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem aki csúnya, az inkább kihasználja a lehetőséget, hisz mikor adódik újabb?
2024. máj. 5. 13:49
 44/55 anonim ***** válasza:
42.Ha még egy ilyen is átdobott a palánkon, akkor magadba keresd a hibát.
2024. máj. 5. 14:26
 45/55 A kérdező kommentje:

Miert kéne föltétlen magamban keressem a hibát, mas szemétségéért? Ha nekem megjátszotta magát es nem tűnt fel semmi, mindig ráért és nem kódolta a telefonját, se nem rejtegette!

Es azt mondta szeret es komoly kapcsolatot akar. Miert ha téged hátbaszúrnak az utcan a te hibád? Persze miert mentel arra, nem

2024. máj. 5. 14:30
 46/55 anonim ***** válasza:
11%
Minden a nő hibája, nem tudtad? A férfi felelőssége 0 ebben a világban.
2024. máj. 5. 14:33
 47/55 anonim ***** válasza:

46. Pont hogy a férfiakat hibáztatják mindenért, most már évezredekre visszamenően. Egyébként a család minősége a nőkön múlik. Az hogy milyen pasival áll le a nőkön múlik. Hogy a férfi otthon eszik vagy máshol, a nő intézi.

Alapból ott kezdődik a dolog, hogy a nő mit hozott otthonról érzelmileg, mentálisan, szellemileg. Valahogy az értelmes, jól szituált nők között, akiknek van tartása, mondjuk úgy jóval kevesebb a melléfogás, mint akik vakrepülésben meg rózsaszín ködben lebegve választanak férfit.

A nő a befogadó, ő engedi be magába a férfit, egy férfi soha a büdös életben nem jutna nőhöz, kapcsolathoz, családhoz, gyerekhez ha egy nő nem mondana igent. A nő egyetlen felelőssége az, hogy méltó párt találjon maga mellé. Ahogy haladunk előre, ez egyre nehezebb, mivel óriási divat lett a hagyományok, a szülők, az értelem megvetése. Mondjuk a roncs családok miatt ezt meg is értem.

Vajon én miért nem csaltam meg a feleségem 23 év alatt? Miért élünk jól, miért nem téma nálunk az erőszak, az érzelmi terror? Mert jól választott. Volt olyan nő aki nem engem választott, ez meg az ő dolga volt hogy miért, az is hogy utánam kivel jött össze. Tömve van a világ gyenge, haszontalan pasikkal, de kb. ugyanennyi a párkapcsolatra alkalmatlan nő is. Ha ezek összeállnak, borítékolható a kudarc, aztán lehet a gyk-n sírni mindkét nemnek.

2024. máj. 5. 16:13
 48/55 anonim ***** válasza:

"Pont hogy a férfiakat hibáztatják mindenért, most már évezredekre visszamenően."

Nem a főnök a hibás? Ha a férfiak építették a világot, hogy nem felelősek azért, ahogy kinéz?

"Egyébként a család minősége a nőkön múlik. Az hogy milyen pasival áll le a nőkön múlik. Hogy a férfi otthon eszik vagy máshol, a nő intézi."

Lusta, felelősségtoló szexista blabla.

"Vajon én miért nem csaltam meg a feleségem 23 év alatt? Miért élünk jól, miért nem téma nálunk az erőszak, az érzelmi terror? Mert jól választott."

Tehát azért nem csaltad meg az asszonykádat, mert nem vagy megcsalós. Nem a feleségeden múlik, hogy félremész-e, hanem a te személyiségeden.

Mindent ki tudsz forgatni úgy, hogy a nőre kend, igaz? Milyen ocsmány családi háttered lehet, ahol a férfiak tehetetlen, sunnyogó, lusta senkiházik.

2024. máj. 5. 16:19
 49/55 anonim ***** válasza:

48.

"Nem a főnök a hibás? Ha a férfiak építették a világot, hogy nem felelősek azért, ahogy kinéz?"

Miért, hogy néz ki? Én csupa szépet és jót látok.

"Lusta, felelősségtoló szexista blabla."

Maximum a buta nők életében, akik lusta, felelősségtoló, szexista pasikát választottak maguk mellé. Ha magadra ismersz, az nem a FÉRFIAK hibája.

" Tehát azért nem csaltad meg az asszonykádat, mert nem vagy megcsalós. Nem a feleségeden múlik, hogy félremész-e, hanem a te személyiségeden."

Bizony, csak éppen az asszonykám jól tudott választani, mert van tartása, van esze, jó szülői példákat látott, sem az én, sem az ő szülei nem váltak el, helyette a mai napig is támogatják egymást.

"Mindent ki tudsz forgatni úgy, hogy a nőre kend, igaz? Milyen ocsmány családi háttered lehet, ahol a férfiak tehetetlen, sunnyogó, lusta senkiházik."

:D :D :D Tudod én azt láttam, hogy apám segíti anyámat mindenben, együtt dolgoznak otthon mind a mai napig, holott apám 83, az anyám meg 78 éves. Én otthon segítettem nekik, én a munka, az állatok a természet és a többi embert tiszteletét az anyatejjel szívtam magamba. A nagyszüleim is ugyanilyen példával voltak előttem, nagyapám asztalos volt, nagymamás varrónő. Érdekes, ők is támogatták egymást ahol tudták.

Szóval a gyűlölködésed mindent megmagyaráz, neked normális férfi az testidegen. Sok sikert az életben, hátha rájössz hogy minden belülről fakad. Bármennyire is fáj, az én családi életem fantasztikus, a gyerekünk is remek anya és apa modellt lát. Én tudom legalább hogy felelősséggel tartozom a lányom iránt, ami tőlem telik mindent megadok neki hogy majd tudjon normális férfit választani maga mellé. Nem lesz könnyű dolga, ezt elismerem.

2024. máj. 5. 16:36
 50/55 A kérdező kommentje:

49 nyugi, meg hazudhatnak neked is es meg pofara eshetsz te is!

Es majd megmondják h hat hol volt a szemed???

Ne legyen ekkora mellényed a nagy frusztráltságodban, mert sok mesterien aljas hazug van, aki félrevezet es elvezi is h hazudhat! Nehez ám minderre rájönni! Es csóri szakadt melósok is tartanak titkos ribit sokuk nem is egyet!

Nem garancia a boldogságra a rút csóri melós!

2024. máj. 5. 17:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!