Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, hogy aki hűséges, az azért az, mert nem vonzó?
Én szeretem az érzelmi kötődést a partnerhez es nem szeretek hazudni, meg hibánsak érezni magam, meg félek a karmától emiatt nem csaltam soha, 48 éves nőként, házasságom alatt sem, ahol az ex férjem bántalmazott.
De sokszor gondolkodom, hogy lehet, hogy tévedek es aki hűséges az lúzer?
Mert latom, hogy sokan jobb házasságokat kötöttek, azok közül, akik “mertek” csalni es vegul jobb helyzetbe jutottak, mint a becsületesek. Pl egy 5 gyerekes nő, aki csalni kezdte a férjét, aki szeretett inni, de nem volt agresszív es így ismerte meg a 2 ik ferjet, aki felesegul vette es akinek szinten szült egy gyermeket, es egyutt vannak vagy 30 éve es a vllt ferje mar reg meghalt alkoholizmus miatti betegségekben. Ha vele maradt volna nem járt volna jól.
A nő ha csal annak a párja az oka.
Ha a férfi csal, annak meg a 3.nő csak az oka.
Ahol egy pasi nőzik vagy nőcsaló azzal a kapcsolat számomra megszunt. Ergo ha ezek itán en pasizok keresem a masik páromat en nem csalok.
Mivel ez már nem nevezhető kapcsolatnak se.
8-nak szántam.
De 9 nem tudom mi a bajod amikor ítélkeztél a nők felett és a férfiakat kivetted a képletből holott a kérdező kérdése mindkettő nemre vonatkozik!!!
A hűség döntés kérdése. Vannak olyan férfiak és nők akiknek hiába tetszik meg más kapcsolatban/házasságban más nem táplálják az érzést, nem adnak teret a megcsalásnak.
Vannak olyanok akik pedig igen és abból van általában az érzelmi hűtlenség.
Utolsó sorban pedig léteznek olyan gerinctelen férgek akik "nemcsak" érzelmileg hanem testileg is csalják a párjukat mert nem akarnak ellenállni a kísértésnek, sőt direkt keresték. Válni, szakítani nem akarnak, még nyitott kapcsolatot se dobnak fel a partnerüknek inkább csalják. Persze a megcsalásnak vannak okai, mint a szerelem, vonzalom hiánya, elhanyagoltság, szexhiány, nem kielégítő szex stb. de hogyha egyszer valami hiányzik, nem ér a kapcsolat/házasság semmit akkor külön kéne válni és nem csalni a másikat.
A baj a visszacsalással csak annyi, hogy nincs jó íze szerintem, ha nem azért csinálod, mert erre vágysz, hanem bosszúból!
Sajnos, egy notórius csalóval peldaul sokan nem tudjak összetenni magukat, nem ugyanaz a drive, a motiváció, más lelki struktúra.
Plusz ciki lenne hogy a pasi akivel vagyok; tudja, hogy párom van. Persze a vérbeli nárcik panaszkodnak a társuk háta mögött, lehárató kampányt szerveznek, hogy ne nézze a szeretője egy hazug csalónak, de a csavar az, hogy ők hiszik is, hogy ártatlanok és nekik ennyi kijár. Szóval jól nézzétek meg, kivel kötitek össze az életeteket!
A vérbeli nárcik agyonverik a nőt ha az csak más pasira néz is. Nekik mindent lehet de a nő járjon csodorban es másra se nézhet. Különben abban nem lesz köszönet amit kapnak.
Ilyenek mellett tényleg csak hűseggel segitség nélkul és tökegyedul magadra hagyva lehet szakitani ha vki élve akar maradni.
A vérbeli nárci nem biztos, hogy agyonver, de mindenért ennél sokkal kisebb dolgokért is dühkitörései vannak és fenyegetést jelent az életedre, egészségedre, karriedre, mert az utcán akar látni!
Legjobb ilyen ember környezetéből szép lassan kiszivárogni, szinte észrevétlenül, azáltal, hogy unalmassá válunk, nem adjuk mar azokat a reakciókat, amiket vár, pl nem lehet mar velünk vitázni, stb es főleg ha nem laksz amúgy sem vele, leszokik rólad pár hónap alatt és dráma nélkül.
Szerintem ebben lehet valami. Nekem ismerősi körben pont a vonzó emberek szinglik általában, mert élvezik a figyelmet, a folyton változó partnereket, nem látják indokoltnak, hogy megállapodjanak. Persze idővel találnak valakit, akivel igen, de hogy mennyire hűségesek, azt nem tudom.
A csúnyább vagy átlagosabb ismerőseim meg mindig évekig vannak kapcsolatban, mert hát nem úszkálnak a jobbnál jobb lehetőségekben és inkább ragaszkodnak ahhoz az egyhez.
Szerintem aki partnereket cserélget azoknál alacsonyan van a léc es konnyebben bele tudnak menni intimitásba másokkal.
Akik hűségesek azok meg örúlnek ha végre csak egyet találnak aki bejön, es azert nehezebb ott szórakozni a másikkal mert nehéz olyat mégegyet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!