Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Papucs vagyok vagy megfontolt, ha kerülöm a konfliktust (verekedést) a volt feleségem szeretőjével?
A feleségem összeszűrte a levet egy közös ismerősünkkel, aki kapva az alkalmon megfektette 2x. Lebuktak, a válóper folyamatban, de még azért mindig felbosszant az eset. Első felindulásból meg akartam verni, de sajnos elmenekült előlem.
Egy terembe jártunk edzeni, bár ő nagyon ritkán járt le. A barátaim tanácsára termet váltottam, nehogy összefussak vele, mert akkor tuti 8 napon túlit okozok neki, érzem, hogy dúlnak még bennem az indulatok.
Viszont van 3 gyerekem és egy remek munkahelyem, ahol szükséges az erkölcsi bizonyítvány.
Szerintetek jól tettem, hogy inkább kerülöm ezt a helyzetet, vagy papucs vagyok és meg kellett volna már rég keresnem és elintéznem ezt? Félek, hogy az esetleges válóperben ezmiatt akár a gyerekeimet is elveszíthetem.
ui: diplomás, soha nem verekedő, törvénytisztelő állampolgár vagyok, de itt most érzem, hogy elő fog törni belőlem, ha szemtől szemben állok vele.
ui2: normális válaszokat szeretnék kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!