Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Papucs vagyok vagy megfontolt, ha kerülöm a konfliktust (verekedést) a volt feleségem szeretőjével?
A feleségem összeszűrte a levet egy közös ismerősünkkel, aki kapva az alkalmon megfektette 2x. Lebuktak, a válóper folyamatban, de még azért mindig felbosszant az eset. Első felindulásból meg akartam verni, de sajnos elmenekült előlem.
Egy terembe jártunk edzeni, bár ő nagyon ritkán járt le. A barátaim tanácsára termet váltottam, nehogy összefussak vele, mert akkor tuti 8 napon túlit okozok neki, érzem, hogy dúlnak még bennem az indulatok.
Viszont van 3 gyerekem és egy remek munkahelyem, ahol szükséges az erkölcsi bizonyítvány.
Szerintetek jól tettem, hogy inkább kerülöm ezt a helyzetet, vagy papucs vagyok és meg kellett volna már rég keresnem és elintéznem ezt? Félek, hogy az esetleges válóperben ezmiatt akár a gyerekeimet is elveszíthetem.
ui: diplomás, soha nem verekedő, törvénytisztelő állampolgár vagyok, de itt most érzem, hogy elő fog törni belőlem, ha szemtől szemben állok vele.
ui2: normális válaszokat szeretnék kapni
Jól cselekedtél. Amikor kiderült, hogy a férjemnek hónapok óta titkos viszonya van egy kolleganőjével, volt idő, hogy én is el akartam kapni a nőt. Más okom is lett volna rá. Sajnos bosszúból csavarta el a férjem fejét, nyilván a férjem a legnagyobb hibás.
Kiderült, hogy ő várja is ezt az alkalmat és akkor feljelenthet, a gyerekemet majd elvehetik. Sok hónap gyötrődés, stressz és kínlódás után azt mondtam, meg is érdemlik egymást, kívánok nekik boldogságot.
Ez megfontoltság nem papucs dolog. Az más kérdés, hogy jól esne.
A gyerekekre való tekintettel nem kellene erőltetni mert után a r!banc anyjuk majd mondhatja nekik milyen egy agresszív szemétláda vagy.
Minek akarod megverni?
Nem ő csalt meg, hanem a feleséged. (Őt sem kell megverni, eleg hogy elvalsz.)
Megfontolt.
Ha a pasim olyat verne meg, aki engem bantott, az más, én annak örülnék is kb.
De ilyen miatt, aki meg se érdemli,hogy foglalkozz vele...
Szexeltél azóta valakivel?
Ha bántod és feljelent...a haragod már a múlté lesz, amikor még mindig a bíróságra fogsz járni
Ez egy önsorsrontás lenne...nehéz de hagyd a faxba...
"a volt feleségem"
"az esetleges válóper"
Elváltatok vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!