Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Veletek előfordult már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek előfordult már, hogy valaki lecsapta a kezetekről a nőt, vagy elcsábította a pasit, és után meg is szakadt teljesen a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Velem ált iskolában fordult elő. Volt egy fiú aki tetszett. Szemezett velem, erre írtam neki egy levélkét. Azt szerettem volna ha megcsókol a szünetben. De valamiért nem akarta, nem pontosan értem miért, talán szégyenlős volt. Ekkor egy másik fiú került a képbe, aki egyszerűen lecsapott engemet a másiknak a kezéről. Ő már sokkal bevállalósabb volt. Később láttam hogy a két fiú összeverekedett, kiderült, hogy miattam. De akkor már dobtam az elsőt, nem érdekelt.

2020. szept. 28. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda romantikus love story.
2020. szept. 28. 21:16
 2/3 Noren1989 ***** válasza:
100%
Remélem sikerült az elmúlt 20évben feldolgozni ezt a történést.
2020. szept. 28. 21:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szóval ez az iskolai sztori megért neked ennyi pötyögést... Hát akkor leírom én is anonim.

28 vagyok, és tavasszal egy 18 éves csajjal randiztam. Közben volt oly kedves hagyni másokat is érvényesülni. Nevezetesen, addig nyomult egy link szexéhes "ígyszeretlekúgyszeretlek" 22 éves kőműves amíg meg nem dugta. Aztán kiosztottam mindkettőt nem éppen ideillő hangnemben. Gondolom csuklott mindkettejük felmenője. A csaj talált szűk egy hónap múlva egy másik balekot, meg a faszi is egy baromi ronda csajt ahol él. Tudniillik 300+ km van köztük. Ennyit a nagy kapcsolatban dugásról XD

2020. szept. 28. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!