Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyi nőt elcsábítottam egyéjszakás kalandra vagy kapcsolatra és 29 évesen belefáradtam, meguntam a játékot. Más is érezte már ezt?
Jó reggelt!
Az álmod véget ért, menj ki a fürdőbe, mosakodj meg, öltözz át, azt húzzál melózni 😂😂😂😂
Ezt szexuális kiégédnek hívják...
Hagyj fel az egyéjszakás kalandokkal, ne is ismerkedj egy ideig, hagyd a nőket békén, aztán utána próbálj egyet becserkészni, de hosszabb időre...
1. vagyok, ezzel igencsak mellényúltál, mivel nő vagyok, és köztudott, hogy egy nő akkor szexel, amikor akar.
Csak általában az ember ezzel nem dicsekszik, főleg nem egy anonim oldalon, ezért is fura nekem a kérdés valóságtartalma.
Az igények megmaradtak?
Jobbkéz szabályt tudom javasolni, mint a KRESZ-nél, ha ennyire beleuntál minden egyébbe.
Meg lehet kérdőjelezni egy kérdés valóságtartalmát, ahogyan a válaszokét is. Sokan meglepődnek azon, ha valaki kihasználta az adottságait a kalandokra. Valahogy az nem meglepő, ha a szórakozni vágyó fiatal nők/lányok között sok a könnyen kapható.
Én értem amiről beszélsz, bár nekem nem volt meg ez az érzés. 17-23 éves koromig csináltam azt, amit te, simán csak hajtott a vérem, na meg volt egy másik oka is, ami itt lényegtelen. Egy dolog volt ebben gáz, mégpedig az, hogy sok-sok nő között egyetlen egy volt, aki kellett és kitartok mellette már lassan 2 évtizede. Ráadásul őt nem én szedtem fel, hanem ő engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!