Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyi nőt elcsábítottam egyéjszakás kalandra vagy kapcsolatra és 29 évesen belefáradtam, meguntam a játékot. Más is érezte már ezt?
"Úgy gondolom, ha hencegni akarok arra ott a facebook, instagram és társai" => Na épp ez az. Ott látnak, ismernek, így ha annyira mégsem vagy ász, akkor max röhögnek egyet.
De most tulajdonképpen mi a problémád?
Ha nem akarsz senkit semmire, akkor nem csinálod, ilyen egyszerű.
Majd ha elkezded azt érezni, hogy újra akarod, akkor belevágsz megint és ennyi.
30+ partner (vegyesen, alkalmi és kapcs. egyaránt) nekem is alább hagyott a kedvem.
Szünetet tartottam (hónapok.) Utána még becsúszott néhány alkalmi, az utolsó meg maradt is.
Én is túlestem már ezen, ilyenkor jön az önmegvalósítás korszaka. Én például elkezdtem zenét írni, saját vállalkozást indítottam, és teljesen boldognak érzem magam anélkül, hogy hetente mással fekszem le. A legtöbb ismerősöm pedig ilyenkor szokott családot alapítani, akik a gyereknevelésben látja a boldogságot.
Sokan elfelejtik, de az élet nem csak a szexről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!