Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyenek azok a lányok, akik se kapcsolatra, se egyéjszakásra nem kellenének?
8#
Én egy atlagos testalkatú csaj vagyok és lepontoztalak. Tudod miért?
Mert a kövéreket mindig felhozzák,hogy ilyen igénytelenek, olyan undorítóak stb. De az anorexiásokról soha nem esik szó! Pedig az legalább ugyanolyan undorító! (Anorexiás alatt nem a vékony csajokat értem hanem a betegesen sovány, korcsokat).
Mennyivel szebb egy 180 centis 34 kilós nő mint egy 180/150?? Semmivel!
#9!
Az anorexia és a bulimia egy olyan betegség ami kóros soványsággal jár, de mivel betegség így nem nevezhető miatta undorítónak aki ebben szenved, hiszen részben nem az ő hibája, másrészt attól nem büdös..
A dagik saját hibájukból undorítóak a férfiak számára és büdösek is, hiába nyugtatgatják magukat, hogy hormonzavar miatt van meg stb, ha nem zabálna meg egy 120 kilós malac 4-5 ezer kalóriát naponta akkor automatikusan fogyna.., tehát a saját hibája mert zabál mint egy disznó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!