Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megfigyelted már ezt a jelensé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfigyelted már ezt a jelenséget? (Szerető vs. feleség)

Figyelt kérdés

Megcsalás témakörben durván torzulnak a válaszok attól függően, hogy érezhetően a szerető, illetve a megcsalt feleség ír ki kérdést.

Ha a kérdésből érződik, hogy valószínűleg ő a szerető, akkor jellemzően ilyen válaszok születnek:

- soha nem fogja elhagyni érted a családját

- te csak egy kellék vagy, egy kiegészítés

- csak szexre kellesz neki

- ha a férfi szeretne, már veled lenne

- az csak kamu hogy a gyerek, meg a hitel és az anyagiak

- a feleségét szereti, biztos, hogy van szex is, neked csak tolja a szokásos szöveget, hogy nincs, etet téged, hogy széttedd a lábad

- a megszokás és a biztonság fontosabb neki

Míg a gyanakvó feleségnek, vagy aki esetleg reménykedik a lebukás után, hogy helyrehozzák a házasságot:

- ez már esélytelen, itt már érzelmek vannak (a bemásolt lebuktató üzenetek alapján)

- több éves viszony: itt nem csak szexről van szó

- a gyerek sem számít, hány ilyen van, hogy lelép akkor is ha van gyerek, majd oda is csinál újat

- a férfit nem lehet megkötni, ha menni akar, menni fog

- az idővel nem tudsz versenyezni, az újdonság varázsa mindent legyőz

- biztos, hogy már nem szeret téged

- kihűlt kapcsolatot már nem lehet visszahozni

- szószerint másolom: "Amelyik férfi anyagilag megteheti és talál jobbat, az ott is hagyja a feleségét, esetleg ha ott is van gyerek marad és párhuzamosan alapít másik családot IS. Amelyik nem válik ilyen esetben, annak csak kényelmi, anyagi okai vannak, semmi más.:)"

- 10-15+ év házasság után már mindenkit csak az érdek tart össze

- biztos te is hibás vagy, mert nem volt szex

+ kieg

Benne van az általános kommunikációban, hogy "elhagyják egy 3. miatt" 3. miatt válnak" "lecserélik egy fiatalabbra", de a szeretőnek: nincs az az isten, hogy miattad elváljon.

Vagy egy másik: "Megfogni egy gyerekkel", "anyagilag függsz tőle, ő tart el" a "ház/közös cég miatt úgy sem menne" "de hát a CSOK"

Ezekből meg az jön le, hogy senki nem válik el, meg válni lehetetlen, miközben a valóságban a válások aránya 70% feletti.

Fura ez a kettősség, nem igaz?

Biztos lehetne még folytatni a listát.

ápr. 1. 22:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:

Kérdező,minden válaszod írásod 100%! Pontosan így látom én is!!

80-as válaszod a legbetalálobb!

Az,hogy Ő a biztos pont...hát ez édes kevés.

ápr. 8. 15:36
 82/87 anonim ***** válasza:
Kérdező, de lehet a feleségéhez kötődik, engem is megcsaltak és nem tettem lapátra a párom. A másik dolog még az h jó szakitanak h megtalalja a oldogsagot másik férfi mellett, mi a garancia h lesz jobb mint a férje? Semmi. És ezért sem lépnek ki a kapcsolatból. Én sem találtam senkit a volt párom óta immár 6 éve pedig fiatal vagyok, és nem válogatós, uh nem olyan egyszeru
ápr. 8. 17:11
 83/87 A kérdező kommentje:

De hát mit ér egy olyan kapcsolat, ami azon alapul, hogy inkább vele maradok, mert úgy sem lesz jobb nála? Hogy azért vagy egy ember mellett, hogy ne legyél egyedül, de ha lenne jobb már mennél is. A másik ember meg egy olyat érdemelne, aki azért van vele, mert nem is akar mással lenni, 100 jelentkező kopogtathatna, akkor sem.

Akkor már inkább egyedül. Még így is jobb, mert itt legalább meg van az esély, hogy találok olyat aki jobban illik hozzám. Kapcsolatban meg nem lenne motivációd keresgélni.

Ezt már írtam, ha nem ülnének évtizedekig benne az emberek sz_r kapcsolatokban és szeretőznének, szélesebb lenne a választék. Ezzel a gondolkodással tartjátok fent a sz_r házasságokat és csökkentitek a szingli társkeresők körét, ahová pont ezért nem léptek be, mert nem elég széles a választék. Bátraké a szerencse. Más meg majd él a lehetőséggel.

ápr. 8. 17:34
 84/87 anonim ***** válasza:
Kötődés 1 szó, ennyi évet főleg ha nem szár a házasság csak szex nincs, nem dob el az ember. Plusz csak akkor pattan meg ha a szerető minden sze pontból különb a szeretonel
ápr. 8. 18:03
 85/87 anonim ***** válasza:
Hozzatennem kedves kérdező én 1 kivétel vagyok, megbocsátottam de később szakítottam, nos azotasetalalt rám az igazi. Uh nem törvényszerű h majd jön jobb
ápr. 8. 18:04
 86/87 A kérdező kommentje:

Akkor is jobb helyzetben vagy, mint hogy olyannal legyél kapcsolatban, aki 1. megcsalt, 2. mert nem volt nála jobb

Az, hogy kivel vagyunk kapcsolatban minden életterületünkre kihat. Egyedül legalább van energiád más területeket építeni, míg egy ilyen kapcsolat csak szívná az energiád, és nem vinne sehová.

ápr. 8. 18:10
 87/87 anonim ***** válasza:
2 e ig magányos voltam. Egyébként nem volt szár kapcsolat részemről. Szarabb egyedül, mert sokat unatkoztam sokat ekereztem magam magányosnak. Már most leszarom
ápr. 8. 18:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!