Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elhinnétek? Ki és Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinnétek? Ki és Miért csinál ilyet?

Figyelt kérdés

Írtak nekem kamuprofilról, hogy a barátom hónapok óta megcsal engem.

Mint kiderült a srácnak is írt az illető, hogy a barátnője megcsalja az én párommal.

Mindketten tagadnak természetesen.

Én viszont nem tudom mit higgyek.

Ki tenne ilyet ha nincs alapja?

25/N

2024. márc. 21. 07:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nagy esellyel valos lehet a megcsalas. Egyreszt amint irod vannak rautalo jelek, volt lehetosege is, es amugy egyaltlan nem bizol benne annyira, hogy elbol kizard, tehat kinezed belole. Amit korabban emlitettek a toltott kaposztaval az meg mindig igaz, akarhanyan is probalnak a szellel szemben hugyozni, alig van sikersztori. Koztetek meg azert rendezodott az egesz, mert nem rajtad tolti ki a feszkot, hanem levezeti mashol. Amikor beszolsz neki, akkor csak mosolyog, hogy jol dontott, amikor a masik csaj megdugasa mellett dontott. O igy oldja fel magaban, amit csinal.
2024. márc. 21. 09:38
 12/14 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél…
2024. márc. 21. 09:47
 13/14 anonim ***** válasza:
82%

Én magamat ismetve biztos utána járnék a dolgoknak 2 okból is. Az egyik,hogy nem szakítanék úgy,ha lehet nem is igaz a megcsalás,a másik pedig,hogy mindig ez járna a fejemben.

Kérj biztosabb infókat attól aki írt neked. Ha ennyit tud,akkor tudhat többet is.

2024. márc. 21. 09:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Lehet valaki irigyli tőled a párodat vagy egyenesen magának szeretné. Megcsalással vádolni a legbiztosabb, hiszen az a bevett szokás, hogy ilyenkor a megcsalt fél szakít.
2024. márc. 21. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!