Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kapnátok egy üzenet, amelyben elküldenek egy beszélgetést, amiből kiderül, hogy a barátotok megcsal elhinnétek?
Nem!
Csak akkor hiszek el ilyeneket ha én magam látom, érzékelem, megbizonyosodom róla!
Legfeljebb kicsit jobban figyelj a jelekre, a párodra.
Nem hinném el rögtön, de elgondolkodtatna. Nem tudhatom első ránézésre, hogy valami rosszindulatú személy akarja-e ezzel tönkretenni a kapcsolatunkat.
Egyrészt figyelembe venném, hogy nem-e félreérthető az üzenet tartalma. Másrészt ha tényleg lenne okom gyanakodni, akkor végső esetben csak akkor hinném el, ha a barátom telefonjában is megvan a beszélgetés. Máskülönben lehet ezt fake-elni is.
Harmadrészt meg az ember ismeri a saját kapcsolatát és valamennyire csak megérzi, hogy vannak-e benne problémák vagy sem, nem egy idegen szavára ad, feltudja mérni az üzenet valóság tartalmát.
Ha ott van feketén fehéren a barátod és a lány beszélgetése, amiből csak az szűrődik le hogy ezek kavarnak, akkor igen elhinném. Ami ott van az ott van.
Maximum szerelemből, szeretetből nem akarja látni az ember ami az orra előtt van. Tehát ha kaptál egy olyan beszélgetést ami screenshotolva van, akkor látod te is hogy nem kamu. Ezt meg már ne nézd el.
6 voltam.
Akkor ez teljesen egyértelmű. Sajnálom.:(
Szerintem dobd ezt a pasit, és légy boldog olyannal aki meg is érdemel téged. És ez akkor is érvényes ha a lány nem ment bele, csak elküldte mondjuk figyelmeztetésből, hogy a párod ilyeneket csinál a hátad mögött. Többször meg fogja tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!