Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy indítanád a beszélgetést?
Ha neten ismerkednél (köszi nem érdekel annak a vélemény, aki elvből elítéli a dolgot :D ) hogyan indítanád a beszélgetést? Élőben a szituáció adja magát de ilyenkor hogy kezdenéd? A mizujs meg ilyenek valahogy nem az igaziak, általában azt már attól kérdezed akit ismersz szerintem...
Köszi előre is az értelmes válaszokat!
Én már sehogy, én feladtam a netes ismerkedést.
De egyébként meg nem tudom, valamit a képével, vagy az adatlapjával kapcsolatban, ha valami érdekeset észrevettél, vagy valamire bővebben rákérdeznél stb.
De kb egyébként akármit írhatsz, kb alig lesz valaki, aki egyáltalán majd válaszol..
'fogj kezet magaddal és menj feküdj le '
nagy dumás vagy élőbe is vagy csak neten?
Netes ismerkedésnél is van szituáció.
Például a képei között látod, hogy sportol valamit vagy van hobbija, kutyája, szemüvege, vagy egy kép a falon.
Simán el lehet ilyenekkel is indítani a beszélgetést, de ismerkedésnél a kérdések a legfontosabbak.
Rövid beszélgetésből is le tudom szűrni, hogy szimpatikus-e a stílusa a másiknak.
Hát ez a jobbik eset, ha van a képen vagy az adatlapján valami, de ha nincs akkor mi van? van 1-2 kép, szobája látszik a háttérben mondjuk, de azon kívül semmi, az adatlapján meg tényleg csak ilyen alap dolgok, amikkel nem tudok mit kezdeni, hány éves, mi a végzettség és stb.
Eddig is volt már pár beszélgetés amit én indítottam, csak mindig olyan fura volt, hogy úgy kezdtem, mintha már ismerném :D de lehet csak nekem az nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!