Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elhinnètek ezt a sztorit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinnètek ezt a sztorit?

Figyelt kérdés

Pàrom ès èn nagyon sokat utazunk, kb. kettő hònapja vagyunk együtt, az utolsò munkàn ismerkedtünk meg, aminek màsfèl hete lett vège. Ő elment egy 3 hetes munkàra, de a következő minkàn, ami màsfèl hèt mùlva kezdődik ismèt talàlkozunk. Ebben a màsfèl hètben, amìg külön voltunk minden nap hìvott ès ìrta, hogy szeret stb.

Előttem 1 èvig nem volt pàrkapcsolata ezidő alatt prostikhoz jàrt főleg (ő tagadja, de 60 %, hogy igaz, a kollègài mesèltèk). Kèt napja meglàttam a facebook-on, hogy van egy ùjabb ismerőse, aki showgirl, sztriptìztàncos abban a vàrosban, ahol jelenleg dolgozik. Megkèrdeztem, hogy együtt volt- e ezzel a nővel, azt mondta vèletlen talàlkozott vele az utcàn, tüzet kèrt, ès mondta neki, hogy jelölje be a facebook- on.

Mikor szàmonkèrtem fel volt hàborodva, hogy a mi kapcsolatunk is kezd hasonlìtani a hàzassàyàhoz az exfelesègèvel. Aztàn tovàbbmesèlte ès àllìtòlag ott a nő lèpett fèlre, a tàvolsàgot okolja, mert a sok utazàs miatt nem tudtak talàlkozni.

Ti hinnètek neki? Ùgy vagyok vele, hogy mindenki megèrdemli a bizalmat ès vègülis nem tudom biztosan az igazsàgot, de nem hagy nyugodni a gondolat, hogy hazudik. Mit gondoltok?

2019. jún. 19. 20:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%

Egy idegen városban, egy idegen nő oda megy hozzá tüzet kérni, és még azt is kéri, hogy jelölje be Facebookon, ő meg persze bejelöli? Egy tök idegent?

Te ennyire naiv vagy, hogy ezt elhiszed?? Neee maaaar! Legyen tartásod! Totál hülyének néz a pasid!!

2019. jún. 19. 20:27
 2/12 A kérdező kommentje:

Ja,ez az USA-ban van amùgy. Itt jobban el tudom kèpzelni, hogy megtörtènik az ilyen.

Ha showgirl, lehet azèrt ment oda ès kèrte, hogy jelölje be facebook- on hàtha egy ùjabb kliensre tehet szert.

2019. jún. 19. 20:32
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Hagyjál már, felőlem Kukutyinfalván is történhetett volna a dolog. Eleve ha tudja hogy téged zavar az ilyesmi a múltja miatt (amit persze tagad) akkor nem kellett volna bejelölnie.
2019. jún. 19. 20:48
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem keress egy felnőtt férfit.
2019. jún. 19. 21:09
 5/12 anonim ***** válasza:
63%
Két hónapja vagytok együtt, és már nem bízol benne. Szerintem ennek így semmi értelme.
2019. jún. 19. 21:09
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
Kit érdekel földrajzilag hol történt, gondolom a tüzet kérő nő nem feka volt, és nem tartott fegyvert a pasid fejéhez, hogy : "márpedig meggyűjtom a cigim, és te közben bejelölsz facen ". Különben a pasid nem amerikai, hogy felvegye az ottani közvetlenséget (ha valóban van ilyen) hanem magyar, magyar szokások szerint nőtt fel. Hiába próbálod menteni, bármit írunk, te kontrázol, hogy de így - úgy.. Jó, végülis nekünk kur@#&va mindegy ám, hogy néz hülyének, te kérdezted, hogy elhinnénk e, és látod, elég egyöntetű a véleményünk, nem tudom mit szeretnél olvasni még... Te életed.
2019. jún. 19. 21:25
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
Hazudik.... Ki kell ba$zni.
2019. jún. 19. 21:28
 8/12 anonim ***** válasza:
68%
Nem hinném a sztorit.
2019. jún. 19. 22:25
 9/12 anonim ***** válasza:
68%
Atya világ.... Dehogy hinném el.
2019. jún. 20. 00:01
 10/12 anonim ***** válasza:
75%

Legközelebb majd megkérdez egy sztiptíztáncost az utcán, hogy mennyi az idő, mert lemerült a telója, azt akkor már légyszi jelölj be fb-n :D

Tuti kamu a sztori, ha én meglátom egy jó pasit az utcán, és látom, hogy cigizik én is azzal az indokkal megyek oda és kezdeményezek beszélgetést, hogy tüzet kérek tőle :)

2019. jún. 20. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!