Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnètek ezt a sztorit?
Pàrom ès èn nagyon sokat utazunk, kb. kettő hònapja vagyunk együtt, az utolsò munkàn ismerkedtünk meg, aminek màsfèl hete lett vège. Ő elment egy 3 hetes munkàra, de a következő minkàn, ami màsfèl hèt mùlva kezdődik ismèt talàlkozunk. Ebben a màsfèl hètben, amìg külön voltunk minden nap hìvott ès ìrta, hogy szeret stb.
Előttem 1 èvig nem volt pàrkapcsolata ezidő alatt prostikhoz jàrt főleg (ő tagadja, de 60 %, hogy igaz, a kollègài mesèltèk). Kèt napja meglàttam a facebook-on, hogy van egy ùjabb ismerőse, aki showgirl, sztriptìztàncos abban a vàrosban, ahol jelenleg dolgozik. Megkèrdeztem, hogy együtt volt- e ezzel a nővel, azt mondta vèletlen talàlkozott vele az utcàn, tüzet kèrt, ès mondta neki, hogy jelölje be a facebook- on.
Mikor szàmonkèrtem fel volt hàborodva, hogy a mi kapcsolatunk is kezd hasonlìtani a hàzassàyàhoz az exfelesègèvel. Aztàn tovàbbmesèlte ès àllìtòlag ott a nő lèpett fèlre, a tàvolsàgot okolja, mert a sok utazàs miatt nem tudtak talàlkozni.
Ti hinnètek neki? Ùgy vagyok vele, hogy mindenki megèrdemli a bizalmat ès vègülis nem tudom biztosan az igazsàgot, de nem hagy nyugodni a gondolat, hogy hazudik. Mit gondoltok?
Egy idegen városban, egy idegen nő oda megy hozzá tüzet kérni, és még azt is kéri, hogy jelölje be Facebookon, ő meg persze bejelöli? Egy tök idegent?
Te ennyire naiv vagy, hogy ezt elhiszed?? Neee maaaar! Legyen tartásod! Totál hülyének néz a pasid!!
Ja,ez az USA-ban van amùgy. Itt jobban el tudom kèpzelni, hogy megtörtènik az ilyen.
Ha showgirl, lehet azèrt ment oda ès kèrte, hogy jelölje be facebook- on hàtha egy ùjabb kliensre tehet szert.
Legközelebb majd megkérdez egy sztiptíztáncost az utcán, hogy mennyi az idő, mert lemerült a telója, azt akkor már légyszi jelölj be fb-n :D
Tuti kamu a sztori, ha én meglátom egy jó pasit az utcán, és látom, hogy cigizik én is azzal az indokkal megyek oda és kezdeményezek beszélgetést, hogy tüzet kérek tőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!