Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnètek ezt a sztorit?
Pàrom ès èn nagyon sokat utazunk, kb. kettő hònapja vagyunk együtt, az utolsò munkàn ismerkedtünk meg, aminek màsfèl hete lett vège. Ő elment egy 3 hetes munkàra, de a következő minkàn, ami màsfèl hèt mùlva kezdődik ismèt talàlkozunk. Ebben a màsfèl hètben, amìg külön voltunk minden nap hìvott ès ìrta, hogy szeret stb.
Előttem 1 èvig nem volt pàrkapcsolata ezidő alatt prostikhoz jàrt főleg (ő tagadja, de 60 %, hogy igaz, a kollègài mesèltèk). Kèt napja meglàttam a facebook-on, hogy van egy ùjabb ismerőse, aki showgirl, sztriptìztàncos abban a vàrosban, ahol jelenleg dolgozik. Megkèrdeztem, hogy együtt volt- e ezzel a nővel, azt mondta vèletlen talàlkozott vele az utcàn, tüzet kèrt, ès mondta neki, hogy jelölje be a facebook- on.
Mikor szàmonkèrtem fel volt hàborodva, hogy a mi kapcsolatunk is kezd hasonlìtani a hàzassàyàhoz az exfelesègèvel. Aztàn tovàbbmesèlte ès àllìtòlag ott a nő lèpett fèlre, a tàvolsàgot okolja, mert a sok utazàs miatt nem tudtak talàlkozni.
Ti hinnètek neki? Ùgy vagyok vele, hogy mindenki megèrdemli a bizalmat ès vègülis nem tudom biztosan az igazsàgot, de nem hagy nyugodni a gondolat, hogy hazudik. Mit gondoltok?
Uramisten nem hittem volna hogy létezik nő aki elhisz ilyen hlyeséget. Nem vagy semmi hogy fontolóra veszed igaz lehet-e ez a nyilvánvaló kamu.
A kedvedért elmondom hogy nem az utcán találkoztak, hanem fizetett a nő szolgáltatásáért, jól megkefélte. Onnan ismerik egymást. Az exfelesége meg nyilván azért lett ex, mert megunta hogy minden városban végigkeféli a krvákat a férje. Ez az életmódja. Ennyi.
Tanács: ha valami agymenés kapcsán még együtt vagy vele, mindenképp húzz gumit a krvás farkára, nehogy úgy járj mint a volt neje.
Azért jelölte be facebookon, hogy tudják tartani a kapcsolatot ha legközelebb ott jár, már nem kell ügyeletes krvát keresnie, hanem gyorsabban jut pncihoz. Biztos lehetsz benne, hogy mindenhol ahol csak jár, megvan egy-két éjjeli pillangó elérhetősége. Ilyen az életmódja.
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!