Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez mennyire elnézhető?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire elnézhető?

Figyelt kérdés
Ismerkedési (chatelés volt eddig csak, személyes találka nem) szakaszban a férfi az exével találkozgat, smárolnak, összebújva alszanak (nem szexelnek). Ez mennyire elnézhető, ha te lennél a nő helyében, akivel chatel a férfi?

márc. 15. 18:04
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

#9 nem tinikről van szó, hanem egy 33 éves férfiról és 25 éves nőről.😕

#10 igazad van. Azt viszont több “biztos” forrásból hallottam, hogy nincs szex köztük. Nem tudom, ez változtat-e bármin, kissé kiábrándultam.

márc. 15. 19:06
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

De miért kell hazudni a korotokról? Van tini kategória lehet oda írni!!!

Ábránduljál is ki. Nem tudom kik ezek a biztos források? Haverok akik falaznak a pasinak, barátnőid akik téged óvnának a nagy csalódástól, a csaj barátnői akik vigyorogva b-sznak át téged? A szülők akik azért mondják mert az exet nem szeretik és remélik veled összejön???

Ne csináld már. Legyen már tartásod! Ez a pasi ragaszkodik az exéhez és naponta dgja miközben neked csapja a szelet.. K.U.K.A!!

márc. 15. 19:12
 13/26 A kérdező kommentje:
Miért hazudnék a korukról? Nem is értem.
márc. 15. 19:17
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez a menő?? Felnőtt emberek ilyet nem csinálnakm
márc. 15. 19:19
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

A csaj is úgy tudja, hogy szakítottak?

Te azt csinálsz, amit jól esik, de én személy szerint nem állnék be másodiknak.

márc. 15. 21:18
 16/26 anonim ***** válasza:
Lapát de azonnal.
márc. 15. 21:19
 17/26 anonim ***** válasza:
55%

A férjem ilyen idős volt, mikor egy exével több évvel a szakítás után összejártak néha, amikor eszükbe jutott. Ez kényelmes volt, ha egyedülállók voltak. Aztán találkoztunk és elmondta, hogy van egy ilyen nő. Én annyit kértem, hogy mellettem ne csinálja ezt, az elején sem, tehát ha a nő annyira kell, akkor ne folytassuk. Ő rögtön lezárta, azóta sem kereste. Egymás telefon és a számítógép jelszavait ismerjük, nincs titok, így én bízom benne.

A kérdésben szereplő pasi lezárja az új csaj miatt, vagy lebegteti tovább a csodálatos exét, hátha 2 hónap után felszáll a rózsaszín köd és visszakozna? Nem mindegy.

márc. 15. 21:59
 18/26 anonim ***** válasza:
64%

"Több biztos forrásból hallottad hogy nincs szex"

Haha, ezek a "források" ott vannak? Látják? Mert amennyiben a ferfi nem teljesen impotens, ugy ez eleve kizárt.

Egyébként neked van olyan lezárt exed akivel smárolsz meg összebujva alszol?

Én elküldeném a francba, nézzen már mást hülyének.

N

márc. 15. 23:14
 19/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

#15 igen, ez 100%-ban biztos, az ex csaja szakított vele még hónapokkal ezelőtt. Nem voltak sokat együtt, de az látszik, hogy nagy hatással volt rá így is, több dolgot is tőle tanult.

#18 hát igen, nekem nincs ilyen exem érdekes módon.:D

márc. 16. 00:40
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

"De hozd fel nyugodtan hogy ugyanezt csinálod te is az exeddel. Azonnal ki fog dobni."

Kamuzd be neki, hogy holnap nálad fog aludni az exed, mert olyan nagyszerű pasi és mindig törődni fogsz vele.

márc. 16. 05:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!