Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érezte ezt ?
A pasim nője, aki mint kiderult mar előttem is megvolt a baratomnak, csak titkosan, mert a nő házas volt, mint kiderult, abban a hitben zsongott az agya, hogy őt a pasim jobbnak tartja mint engem es hogy azt hiszi, hogy ő az igazi.
A pasimnak volt meg egyeb tiktos szexkapcsolata mas hazas, vagy szingli nőkkel is, de ez a nő azt hitte hogy egyedüli titkos “szerelem” , vagy nem erdekelte, nem tudom, de a lenyeg, hogy roppant büszke volt arra, hogy engem csal a baratom vele es hogy ő úgy érezte, hogy milyen ellenállhatalan, hogy baratnő mellett jár hozzá a pasim.
Miert volt ilyen biztos magában es örült ennek?
Ja en kell tudjam, hogy mi volt a pasim fejében? Es a nő fejeben ? Nem tudom. Ahogy te sem. De gondoltam, hatha van itt valaki aki tippel mert tapasztaltabb.
Ha nem tűnök erintettnek már, annak örülök. Szaftos csöpögés? Micsoda illogikátlan hozzászólás
Nem mindegy? Téged csaltak, reméljük egyből dobtad és nem bocsátottál meg neki az első, második és sokadik eset után. És reméljük, hogy utólag derült ki ez a sok eset.
Nem mindegy, hogy az egyik nője mit gondolt? Miért foglalkozol ezzel? Éld az életed az ilyen sz.r alakok és nőik nélkül
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!