Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért érezte ezt ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érezte ezt ?

Figyelt kérdés

A pasim nője, aki mint kiderult mar előttem is megvolt a baratomnak, csak titkosan, mert a nő házas volt, mint kiderult, abban a hitben zsongott az agya, hogy őt a pasim jobbnak tartja mint engem es hogy azt hiszi, hogy ő az igazi.

A pasimnak volt meg egyeb tiktos szexkapcsolata mas hazas, vagy szingli nőkkel is, de ez a nő azt hitte hogy egyedüli titkos “szerelem” , vagy nem erdekelte, nem tudom, de a lenyeg, hogy roppant büszke volt arra, hogy engem csal a baratom vele es hogy ő úgy érezte, hogy milyen ellenállhatalan, hogy baratnő mellett jár hozzá a pasim.

Miert volt ilyen biztos magában es örült ennek?

márc. 10. 17:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem mindegy. Engem erdekel mas viselkedésének a mozgatórugója. Kivancsi vagyok. Nem utolsósorban tanulópénznek se rossz az utólagos kielemzés
márc. 10. 18:10
 12/18 anonim ***** válasza:
92%
És azt nem lehet azután elemezni, hogy kirúgod őt? 🤨
márc. 10. 18:11
 13/18 A kérdező kommentje:
Ha megírom hogy kirúgtam azutan sem lesz elemzes, akkor 20 írjak le 20 szor, hogy jól tetted . Kb ennyi
márc. 10. 18:13
 14/18 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg akkor a másik nőt.
márc. 10. 18:14
 15/18 anonim ***** válasza:
92%
Ez egy szaftos csopoges reszedrol, raadasul nem is tunsz erintettnek. Nen mindegy akkor, hogy ki mit gondolt? Azt gondolod ismeretlenek jobban tudjak, hogy mi volt a motivacio, mint te?
márc. 10. 18:53
 16/18 A kérdező kommentje:

Ja en kell tudjam, hogy mi volt a pasim fejében? Es a nő fejeben ? Nem tudom. Ahogy te sem. De gondoltam, hatha van itt valaki aki tippel mert tapasztaltabb.

Ha nem tűnök erintettnek már, annak örülök. Szaftos csöpögés? Micsoda illogikátlan hozzászólás

márc. 10. 18:58
 17/18 anonim ***** válasza:
"mint kiderult, abban a hitben zsongott az agya" - ez hogyan és miből derült ki?
márc. 10. 19:27
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy? Téged csaltak, reméljük egyből dobtad és nem bocsátottál meg neki az első, második és sokadik eset után. És reméljük, hogy utólag derült ki ez a sok eset.

Nem mindegy, hogy az egyik nője mit gondolt? Miért foglalkozol ezzel? Éld az életed az ilyen sz.r alakok és nőik nélkül

márc. 11. 22:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!