Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érezte ezt ?
A pasim nője, aki mint kiderult mar előttem is megvolt a baratomnak, csak titkosan, mert a nő házas volt, mint kiderult, abban a hitben zsongott az agya, hogy őt a pasim jobbnak tartja mint engem es hogy azt hiszi, hogy ő az igazi.
A pasimnak volt meg egyeb tiktos szexkapcsolata mas hazas, vagy szingli nőkkel is, de ez a nő azt hitte hogy egyedüli titkos “szerelem” , vagy nem erdekelte, nem tudom, de a lenyeg, hogy roppant büszke volt arra, hogy engem csal a baratom vele es hogy ő úgy érezte, hogy milyen ellenállhatalan, hogy baratnő mellett jár hozzá a pasim.
Miert volt ilyen biztos magában es örült ennek?
Kérdező rájöttem a válaszra:
Azért, mert igazából te voltál a szeretője hiszen téged később ismert meg mint őt.
Kérdés volt az első "válasz". Na de most adtam talán hasznosabb választ neked.
A párod volt neki a szeretője, de te neki voltál hiszen őt régebb óta ismeri.
Minden nő azt hiszi magárol ha egy masik nő pasija rámászik hogy akkor ő jobb mint a másik nő.
Gyakran rá is mennek egymás pasijára a nők egotuningból is csak hogy ő nyer e rivalizációs versenyt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!