Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalnál valakit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalnál valakit?

Figyelt kérdés
Nem akarsz vele szakítani,mert szereted, de a szex szar, ilyen helyzetben megcsalnád?

márc. 6. 20:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

Nem csalnám meg, mert nem vagyok egy visszataszító gerinctelen féreg ( számomra aki csal, az ennyi), viszont szakítanék mert ahhoz azért még fiatal vagyok, hogy szex nélkül éljek. Barátok ettől még lehetünk, ha elfogadja, de mint pár, felejtős.

Jöttem már ki több kapcsolatból os a rossz szex miatt. Ez van. Nem passzolhatunk össze mindenkivel...

38/N

márc. 6. 21:05
 12/21 Barnabas333 ***** válasza:
32%
10es végre valaki aki ezt írja. 46f
márc. 6. 21:09
 13/21 anonim ***** válasza:
37%
10 - A számból vetted ki a szót: képtelen vagyok a monogámiára.
márc. 6. 21:19
 14/21 anonim ***** válasza:
80%

13

Remélhetőleg ezt őszintén közlitek a partnereitekkel is.

márc. 6. 21:27
 15/21 anonim ***** válasza:
68%

Van ebben valami, hogy az ember nem monogám. Ha ezt valaki tudja is magáról, akkor meg nem kell összejönni komoly kapcsolatra senkivel vagy családot alapítani.

Nem árt, ha tisztában vagyunk a saját értékrendünkkel.

Aki csal, annak az EQ szintje baromi alacsony, el sem tudja képzelni, mit érezhet a párja, meg hát igazából le is sz*rja magasról.

Azt gondolom, hogy a hajlam mindenkiben megvan a megcsalásra, csak nem mindegy, hogy engedünk e neki vagy behúzzuk a féket. Ha rossz a kapcsolat, akkor meg őszintén meg kell javítani, vagy szakítani kell, ezért azt mondom aki csal, az retteg a magánytól és gyáva alak.

márc. 6. 21:35
 16/21 anonim ***** válasza:
77%
Ha megcsalod kérdező akkor nem szereted, tiszteled mint embert. Ez ilyen egyszerű. Szakítani kéne.
márc. 6. 22:14
 17/21 anonim ***** válasza:
86%

Nem fogok megcsalni, hanem szakítok vele.

Te gyáva szar alak

márc. 7. 02:08
 18/21 anonim ***** válasza:
66%
Max ha 45 felett lennék és 10 éve együtt vagyunk...de akk is inkább szakítanék.
márc. 7. 08:22
 19/21 anonim ***** válasza:
75%
soha
márc. 7. 16:32
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs barátnőm, de ha lenne sosem tudnám megcsalni.
márc. 7. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!