Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalnád a párod ha már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalnád a párod ha már nem tud szexelni, mert nem áll fel neki? Gáz ha megcsalom? Vagy hagyjam el?

Figyelt kérdés

3 éve vagyok egy együtt a párommal igazából már a kapcsolatunk elején se ment neki az együttlét, de megoldottuk így úgy.

Én azt hittem hogy elég lesz majd egy vibrátor vagy ujjazás, kinyalás.

De rájöttem hogy nem, hiányzott az igazi szex.

Kb 3 hete hogy van egy szeretőm akivel nagyon jó a szex, a szeretőm a volt férjem.

A párom nagyon aranyos jól meg is vagyunk egy dolog ami hiányzik az az szex

2023. szept. 12. 10:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lenne ha tudná szerintem
2023. szept. 12. 10:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el :(
2023. szept. 12. 10:36
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Ha neked ez ennyire fontos (ami amúgy teljesen érthető, emiatt nem ítélkezem), akkor hagyd el. Már akkor el kellett volna hagynod mikor rájöttél, hogy neked ez így nem fog működni. A megcsalás nagyon undorító dolog, mindegy hogy milyen "indokod" van rá.
2023. szept. 12. 10:38
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Én nem maradnék ilyen hazug kapcsolatban. Amúgy a férfi ki lett vizsgálva, impotens?
2023. szept. 12. 10:41
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Fxsza társaság vagytok. Mindrnki azt adja bele, ami neked kényelmes.
2023. szept. 12. 10:50
 6/13 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem jó a szex akkor nem jó semmi. Minek élnél egy lakótárssal hazugságok között? Tök felesleges.
2023. szept. 12. 10:54
 7/13 anonim ***** válasza:
79%

Dehogy cslanám meg.

Elhagynám és kész.

Teljesen értelmetlen lenne vele maradni, ha egyszer nem tudsz boldog lenni vele.

2023. szept. 12. 11:19
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
“A szeretőm a volt férjem“😂😂mi a f*sz…
2023. szept. 12. 11:34
 9/13 anonim ***** válasza:
80%
Miert vagy amugy vele ha meg meg se tud dugni?
2023. szept. 12. 11:48
 10/13 anonim ***** válasza:
43%
Úgy elhagynám, mint a sicc.
2023. szept. 12. 11:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!