Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban élő hölgyek! Van olyan férfi a környezetetekben, akivel ha úgy lenne, megcsalnátok a párotok?
Figyelt kérdés
Tehát megérne egy ajtócsapkodást?2023. aug. 26. 21:35
1/10 A kérdező kommentje:
Természetesen ha biztosított a teljes diszkréció.
2023. aug. 26. 21:35
2/10 anonim válasza:
Nem vagyok csalós. Tehát nem ilyen férfi nem létezik, hanem nekem nem létezik olyan verzióm, aki megcsalná a párját.
3/10 anonim válasza:
Nekem ugyan nincs párom,neki viszont családja van.Ettől függetlenül megérne egy misét akkor is,ha lenne kapcsolatom...
4/10 anonim válasza:
Igen, van. Meg is teszem. Nincs ajtócsapkodás mert nem tud róla. Ha kiderülne akkor nem ajtócsapkodás lenne hanem mindkettőnket kinyírna, ahogy ismerem.
6/10 anonim válasza:
Az a pasi még nem született meg. Viszont így értelmét is vesztette a kérdés, mert ha mondjuk holnap megszületne is, nem hiszem, hogy lenne olyan univerzum, ahol ez a helyzet létrejöhetne.
Kérdező, mi ihlette a felvetésedet?
7/10 anonim válasza:
Igen van, mivel diszkréten csinálnánk, így nem lenne ajtócsapkodás.
8/10 anonim válasza:
Ha úgy lenne, hogy képes lennék megcsalni, lett volna. De nálam is az áll fenn, mint az elsőnél, nekem nincs olyan verzióm, aki megcsalná a párját. Nem csaltam meg, az említett személy pedig már nincs a környezetemben.
9/10 anonim válasza:
Nincs ilyen. Sőt, egyáltalán nincs is ilyen gondolatom, mióta rátaláltam a férjemre. Mellette valahogy annyira teljesnek érzem az életem, szexuális téren is, hogy ez meg se fordul a fejemben. Továbbá, racionálisan nézve gondolom ehhez az is hozzájárul, hogy volt már lehetőségem "kiélni magam", nincs olyan érzésem, hogy bármit kihagynék.
10/10 anonim válasza:
Párom társasága tabu.
Most ajtocsapkodás vagy diszkréció? Mert nem ugyanaz a kettő.
Nyilván mindig lesznek vonzó emberek körülöttem de nem vagyunk hippik hogy mindenki meg is legyen.
Ha nagyon másra vágyok annak oka van, és úgyis szakítás lesz ha egyszer ábrándozok, az nem bűn, a gondolataim az enyémek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!