Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rászáradt cucc volt a barátnőm hasán, még lefürdeni sem tudnak utána, akik megcsalnak?
Vagy a bika már vágja is ki őket? Szarul esett, én puszilgatom, de egyes nők olyan hidegek, lelkiismeret furdalás nuku és meg sem fordult a fejében, hogy nemrég onnan törölte le, legjobban undorodok más férfi cuccától.
Megmondom először csak poénból mondtam neki biztos rádverték mi? Aztán a reakciója olyan volt hogy a gyomorgörcs kezdett kerülgetni. Most sír bezárkózva a fürdőben.
Elugrott vásárolni, de nem vett semmit...
Ki is vágnám szívem szerint de félek hogy a bikához menne, valamiért féltékeny vagyok. Az előváladékom csak úgy magától folyik ez normális? Még nem volt ilyen... Legszívesebben megbacnám ahogy tudom meg szopatnám, de az már megvolt neki, egy nagyobb vastagabb brével.
Tehát szar a kapcsolatod, de nem rakod ki... nehog yneki job blegyen?:D
Akkor úgy tűnik még nem nyaltál elég g*cit a nőd hasáról.
Leszoptattam, 1 perc volt de majd megfulladt. Mondtam neki meséljen el részleteket, mióta, kivel, hogyan stb. azt mondta nem tud fájdalmat okozni. Elküldtem anyjáékhoz, majd akkor jöjjön vissza ha már képes rá.
Ki mondta hogy engem ez izgat? Ezt hozta ki belőlem, de most hogy írok róla megint kezd éledni... Nem vagyok olyan és soha nem adtam jelét, hogy szívesen lenyalnám róla más cuccát. Sőt, írtózom az ilyentől. Ha választanom kell, akkor inkább én dufom meg ahogy tudom, mint hogy másra bízzam, mert nagyobb vastagabb neki. Én férfi vagyok, nem kis buzcsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!