Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rászáradt cucc volt a barátnőm hasán, még lefürdeni sem tudnak utána, akik megcsalnak?
Vagy a bika már vágja is ki őket? Szarul esett, én puszilgatom, de egyes nők olyan hidegek, lelkiismeret furdalás nuku és meg sem fordult a fejében, hogy nemrég onnan törölte le, legjobban undorodok más férfi cuccától.
Megmondom először csak poénból mondtam neki biztos rádverték mi? Aztán a reakciója olyan volt hogy a gyomorgörcs kezdett kerülgetni. Most sír bezárkózva a fürdőben.
Elugrott vásárolni, de nem vett semmit...
Ki is vágnám szívem szerint de félek hogy a bikához menne, valamiért féltékeny vagyok. Az előváladékom csak úgy magától folyik ez normális? Még nem volt ilyen... Legszívesebben megbacnám ahogy tudom meg szopatnám, de az már megvolt neki, egy nagyobb vastagabb brével.
A GYK fele egymás szaros seggét nyalja (hiába mosod meg, az az, maximum tusfürdő elnyomja a szagot vagy parfüm) és dugja, lepisilik egymást vagy le is szarják és én vagyok a beteg :D Na menj a sunyiba te okos. A feltételezésed megbukott, majd próbálod azért még helyesnek beállítani, csűröd csavarod.
Tévedtél, nagyot, ismerd be aztán csá.
17, okos, töröltek egy választ, ezért mindne egyel korábbra csúszott...
Történelmi és szociokultúrális folyamat? pfff:D Professzor doktor gyakoriválaszoló:D Estleg valami alátámasztás az állításodra? Ha már tudományos ténynek mondod, biztos van rá kismillió tudományos forrás.
És mi az érved azokra, akik így viselkednek, de kb sosem érintkeztek cigányokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!